Jumaat, 10 April 2015

#ShakleeEffect | Perut Kempis, Keputihan hilang!

Assalamualaikum wbt

Lagi fatin nak share #ShakleeEffect Alfafa Complex pulak! Ok Alfafa ni memang cukup sinonim dengan kaum hawa!

Kenapa?

Selain femes dengan MILKBOOSTER, Alfafa jugak diambil untuk mereka yang ingin kurus dan memain peranan sebagai Agen detox. Selain itu untuk missV kaum hawa. Untuk keputihan dan keintiman! Tu orang gelarkan Alfafa ni sebagai ala-ala 'Kacip Fatima'! Haaa tu sebab yang dah beranak komfem suka hehe sebab dapat ketatkan yang longgar 😄😄 dan pastinya kebersihan missV terjamin dan bebas keputihan..

Jom kita baca Alkisah Sayang Alfafa 200%!


image



SAYANG ALFALFA 200%!!

Tajuk nak mengada je kan. Haha.. Kalau org tanya saya apa product Shaklee yang saya PALING SAYANG,
jawapan saya semestinya ALFALFA SUPERAWESOME!

Duluuuu..kisahnya nak KEMPISKAN perut yg mcm permukaan muffin ni. Maka ambil lah ALFALFA botol yg 700 biji terus.

Dalam sebulan BERAT TURUN sampai 2KG!!! Padahal makan macam raksaksa! Haha mesti lah mak suka kan!

Dan yang PALING TAK PERCAYA..
Masalah KEPUTIHAN pon HILANG terus! Ni memang sangat2 MEMUASKAN HATI sebab dah 2 tahun saya merawat, siap jumpa doktor semua.. tak hilang2..

Finally ALFALFA yang PALING MUJARAB! Alhamdulillah..

Kalau yang ada masalah mcm ni, takyah nak malu.. PM je saya ok! Senang kalau dah bersih suci, nak solat pon dah tak was-was.

Wirda.rasid
YES ") We got #S'Effect



So nak cuba?
Dapatkan Alfafa 330biji atau Alfafa 700biji anda sekarang!



Posted from WordPress for Android

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular