Jumaat, 10 April 2015

Dish Wash & Basic H Pembantu di Dapur 😘

Assalamualaikum wbt

Seperti semua tahu, selain Shaklee Healthy & Shaklee Beauty, juga ada Shaklee Home. Shaklee Home atau femes dengan Get Clean yang terdiri daripada Dish wash, Basic H, fresh laundary, Soft fabric, water pitcher.

Tapi kali ni fatin nak share feberet item untuk my home sweet home terutamanya kat dapur comel fatin! 😍

2 item yang wajib ada kat dapur sekarang ialah Dish Wash & Basic H2! Kenapa? Haa sebabnya 2 item ni sangat-sangat membantu fatin setelkan kerja-kerja permbersihan. Yelahh benda baru elok dijaga dari awal kan.. kalo tak makin lama makin kotor berkarat.

Basic H memang fatin guna buat lap counter top, sinki dan paling best bahagian stoove kalo tertumpah apa-apa. Sembur Basic H dan lap! Haaa sonang. Guna kat mana-mana permukaan pun ok tak de problem sebab Basic H kan dari bahan-bahan semulajadi ja.

Ok next yang palinggggg in love! -》HAND DISH WASH!






Sekarang fatin dah start bz baking balik so semua alatan-alatan membuat kuih ni  memang leceh nak basuh. Yelah dengan minyak dari butter, coklat, cream semua tu kan kena basuh betul-betul. Kalo tak akan ada kesan-kesan yang tak diingini. Kebersihan mesti jaga beb kalo melibatkan makanan ok.

Kalau guna pencuci lain mesti kena rendam air panas, basuh, bilas balik ngan air panas. Tu pun kadang-kadang bila dah kering masih bersisa. Dah kena basuh lagi. Ambik masa kan!

So sejak berchenta dengan Dish Wash ni memang saiiiyangg lah! Kikiki Memang senang! Boleh nampak perbezaannya tau! Hehe

Sekurang-kurangnya tangan ai is terjaga la kan.. ekeke. Takdela keras kematu duk kena sabun yang berkemungkinan mempunyai kandungan yang sensitif ;) jugak JIMAT!

Get Clean Dish Wash Concentrate tidak mengandungi bahan-bahan ini mahupun bahan berbahaya yang lain

Jom baca Keunikan Shaklee Hand Dish Wash

Selamat

📌Tidak toksik
📌Hipoalergenik
📌Tanpa klorin
📌Lembut pada tangan anda
📌pH seimbang
📌Tiada bahan kimia berbahaya

Berkesan

📌Amat berkesan menanggalkan minyak
📌Rumusan pekat: hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak
📌Buih sabun yang tahan lebih lama

Mesra Alam

📌Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)
📌Mudah biorosot
📌Tanpa fosfat
📌Tanpa bahan pewarna
📌Bungkusan yang boleh dikitar semula
📌Selamat untuk sistem septik dan pembetungan

So berminat nak cuba?
PM/whatsapp fatin di 0123956467
Email di hello@arinajmee.com

Yang penting pilih yang SELAMAT, BERKESAN DAN MESRA ALAM 😘😘



Posted from WordPress for Android

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular