Rabu, 7 Januari 2015

Vita-Lea for Children | Kembali dengan Formulasi yang dipertingkatkan!

[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Vita-lea for children"]image[/caption]



MULTIVITAMIN FOR CHILDREN!

OK Multivatimin yang dah lama tak de dan sekarang sudah adaaa dengan formula yang telah diperbaharui!

Sebelum ni anak-anak suka chew vita c kan? So sekarang dah boleh add sekali multivitamin ni. Mesti anak-anak suka punya!

Mak-mak pun mesti suka lagi-lagi anak yang sukar atau memilih nak makan apa. Macam 2 anak dara saya! Sampai pening nak masak apa! Lagilah bila orang lain tegur badan kecik je. Dah masak macam-macam tapi tak makan. Si kakak akan makan bila si adik makan sayur. Kadang-kadang si adik akan ikut apa kakak makan je. So pening kan? Hehe. Naseb baik mama dia tak keje.

Ok. Berbalik pada cerita asal kita hehe. Jom kita kenali apa yang ISTIMEWA Vita-Lea for Children ni.

VITA-LEA FOR CHILDREN


image



✔ Vitamin Power! --》 18 vitamin dan mineral penting dan menyediakan 100% Nilai Harian Vitamin C, D, E dan kesemua 8 jenis vitamin B.

✔ Mengandungi kalsium, magnesium, zinc, copper dan banyak lagi untuk membantu tulang sokongan yang kuat dan badan yang sihat.

✔ Xylitol --》pemanis semulajadi yang membantu mencegah kaviti! *haaa masalah besar kanak2 sedunia ni yang rajin berus gigi hehe*

✔ Gluten Free --》Perasa anggur yang natural

✔ Tiada perasa, pemanis, pengawet tiruan!

Pastinya kandungan Vita-lea ini telah dipertingkatkan so tu sebab lama menghilang. Hehe so jom kita tengok perbezaan Vita-lea yang lama dan yang baru ini.

[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Perbezaan Vita-lea"]image[/caption]



Sebanyak 14 nutrisi telah dipertingkatkan. Bagus kan?

Kenapa perlu VITA-LEA ini diberikan kepada anak-anak surga anda?

Lihat gambar di bawah! Di situlah jawapannya.


[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Kenapa perlu Vita-lea?"]image[/caption]



Untuk mendapat nutrisi yang lengkap, anak-anak perlu dibekalkan dengan :-
--》1.5 cawan cantaloupe untuk mendapatkan vitamin A
--》6 oz jus oren bagi Vitamin C
--》3 gelas susu bagi Vitamin D
--》10 sudu besar peanut butter bagi Vitamin D --》4 cawan brokoli bagi aaid folic
--》1.5 cawan bayam untuk zat besi
--》6.5 cawan kobis brussel untuk magnesium
--》3 cawan kacang bagi mendapatkan zinc

Agak-agak mampu ke nak bagi anak-anak sebanyak tu? Kalau jenis pemakan ok la kan.. kalau jenis 'picky eater'? Memang haru. Risau kan?

So InShaAllah Vita-lea ini dapat mengisi lompong-lompong kekurangan nutrisi mereka. Kita topup mana yang kurang. Bukan bergantung 100% ye. Ini hanya makanan tambahan.

[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Credit : MSE"]image[/caption]



Gambar di atas perbezaan dengan Alfafa 330 biji. Agak besar kan? Meh kita tengok macam mana rupa tablet vita-lea ni.


[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Credit : MSE"]image[/caption]



Sebesar duit seposen. Lagi besar dari Chew Vita C.

Untuk Dos pengambilan adalah 1-2tabs untuk 4 tahun dan ke atas.

So mau cuba? 

Dengan keluaran baru ni Shaklee menawarkan PROMOSI BELI 3 PERCUMA 1!
-》Harga Runcit : RM111
-》60 tab/botol [TAHAN 1-2 Bulan]
-》JIMAT RM111

Promosi yang bermula 1.1.2015 sehingga 31.1.2015 sahaja.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular