Isnin, 12 Januari 2015

7 MASALAH KULIT YANG DAPAT DIRAWAT DENGAN BERKESAN!

7 masalah kulit di bawah adalah antara yang kerap berlaku dikalangan kita terutama kaum wanita!

✔ LINGKARAN GELAP BAWAH MATA
✔ PORI-PORI TERBUKA
✔ BIBIR MEREKAH
✔ PENUAAN
✔ MASALAH JERAWAT
✔ MASALAH JERAGAT
✔ MASALAH KULIT KUSAM & BERMINYAK

Masalah yang boleh membuatkan kita terasa tidak bersemangat, kurang keyakinan dan lain-lain kerana berpenampilan menarik terutamanya wajah yang bersih, cantik memang impian bagi setiap wanita.

Clinicell Oral Skincare, formulasi termaju oleh Mejar (B) Dr Nor Haliza dengan rumusan di bawah :-

✔ Hydrolyzed Collagen Peptides
✔ AstaREAL P2AF Astaxanthin
✔ L-Glutathione
✔ Ceri Acerolla
✔ 13 Vitamin
✔ 11 mineral

💦 Bahan aktif utama Astareal P2AF Astaxantin yang bersifat :-

⏩ 6000 kali lebih kuat dari Vitamin C
⏩ 800 kali lebih kuat dari CoQ10
⏩ 550 kali lebih kuat dari Vitamin E
⏩ 75 kali lebih kuat dari alpha-lipoic acid
⏩ 40 kali lebih dari Beta Carotene

Maka dengan rumusan di atas, masalah-masalah di atas dapat dirawat seawal 3 hingga 14 hari!

Jom kita lihat antara kesan positif pengguna CLINICELL ORAL SKINCARE.

[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Jerawat mengecut selepas 7 sachets COS"]image[/caption]



[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Seawal 3 hari kulit terasa moist!"]image[/caption]



[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Kulit tidak kering lagi"]image[/caption]



[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Kulit lembab"]image[/caption]



[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Kulit lembab dan pori-pori mengecil. Cepat sangat? ;)"]image[/caption]



[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Selepas 2minggu - kulit lembut & licin, parut mengecil"]image[/caption]



[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Kesan yang dirasai sendiri oleh Admin ariNAjmee! "]image[/caption]



Review admin di IG/FB






Salam & selamat petang!
.
Kali ni nak share postive review dari tuan tanah kedaung pulak ;)
.
Masalah utama fatin ialah mata panda dan pori2 besar dan ada pigmentasi sikit. Almaklomlah puteh sangat wakaka.
.
So masa nak start CLINICELL ORAL SKINCARE ni fatin stop semua amek produk sebelum ni. Seminggu lebih jugak biarkan muka terkontang kanting haha. Rasa macam teruk gile tak cuci ngan pencuci huhu.
.
Seawal 3hari tu memang tak tipu.. memang rasa sangat lembut dan moist. Yang ni semua yang amek rasakan perubahan tu.
.
Dan paling ketara muka nampak lebih cerah..ehh bukan muka je satu badan kot cerah!
.
Bila belek muka kat cermin nampak pipi kemerahan tu haaa teruja hakak ni hehe
.
Alhamdulillah! Sekian review ikhlas dari tuan tanah 😍😍




Dan banyak lagi. Boleh ke Page FB : Healthy Beauty By Arinajmee atau IG : Bareeqa_Solution.

Anda bermasalah di atas dan mahu cuba?

Sila sms/whatsapp di 0123956467 atau email kepada hello@arinajmee.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular