Selasa, 23 Disember 2014

Jualan Penghabisan Gudang

Salam..

Alhamdulillah hari 90% setel angkat barang ke rumah pajam. Penattt mak oii! Nak susun balik huaaaah.

Baru sempat nak update tentang Jualan Penghabisan Gudang kat Nilai.

[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="4 - 7 Disember"]image[/caption]



Harga dari RM2! Diskaun sehingga 80%. Yang RM2 tu bantal sekali dengan sarung.

4hb tu pagi-pagi kitorang keluar setel apa patut pastu ke nilai 3 dulu sebab belom kul10. Nak cari cermin dan karpet haha. Asanya nak tengok2 je dulu tapi bila masuk kedai karpet baryali terus beli kena jampi kot wakaka.

Kul 1030 sampai tengok orang duk soping dah. Pastu time tu happy hour untuk set cadar dan comforter double dan single. Sempat amek set single 2 set. Dapat la rm80 2set haha.

[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Tu diaa masing-masing"]image[/caption]



Nak tunggu set king lambat pulak malas nak tunggu so amek jela dulu. Pastu borong bantal. Harga bantal paling murah rm10 hehe.

image



Malas nak tunggu lama sebab panas. Mak pak xpe panas. Ni anak dara dua ni takleh nak kawal nak jalan merata. Tu yang cepat je amek manak nak.

[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Ce teka berapa rm ni?"]image[/caption]



Yang kelakar masa happy hour tu kan kena berebut. Wakaka 1st time wehhh! Mula2 masa yang double tau tau pun pakat amek je. Berebut pastu letak balik. Yang single tu naseb baik sempat amek yang cantik. Hehe kat gambar bawah ni salah satu yang dapat grab. Naseb sewarna hehe.

[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Try tido konon"]image[/caption]



Inshaallah ada masa esok nak pergi lagi tengok yang lain.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular