Selasa, 23 Disember 2014

Jualan Penghabisan Gudang

Salam..

Alhamdulillah hari 90% setel angkat barang ke rumah pajam. Penattt mak oii! Nak susun balik huaaaah.

Baru sempat nak update tentang Jualan Penghabisan Gudang kat Nilai.

[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="4 - 7 Disember"]image[/caption]



Harga dari RM2! Diskaun sehingga 80%. Yang RM2 tu bantal sekali dengan sarung.

4hb tu pagi-pagi kitorang keluar setel apa patut pastu ke nilai 3 dulu sebab belom kul10. Nak cari cermin dan karpet haha. Asanya nak tengok2 je dulu tapi bila masuk kedai karpet baryali terus beli kena jampi kot wakaka.

Kul 1030 sampai tengok orang duk soping dah. Pastu time tu happy hour untuk set cadar dan comforter double dan single. Sempat amek set single 2 set. Dapat la rm80 2set haha.

[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Tu diaa masing-masing"]image[/caption]



Nak tunggu set king lambat pulak malas nak tunggu so amek jela dulu. Pastu borong bantal. Harga bantal paling murah rm10 hehe.

image



Malas nak tunggu lama sebab panas. Mak pak xpe panas. Ni anak dara dua ni takleh nak kawal nak jalan merata. Tu yang cepat je amek manak nak.

[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Ce teka berapa rm ni?"]image[/caption]



Yang kelakar masa happy hour tu kan kena berebut. Wakaka 1st time wehhh! Mula2 masa yang double tau tau pun pakat amek je. Berebut pastu letak balik. Yang single tu naseb baik sempat amek yang cantik. Hehe kat gambar bawah ni salah satu yang dapat grab. Naseb sewarna hehe.

[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Try tido konon"]image[/caption]



Inshaallah ada masa esok nak pergi lagi tengok yang lain.

Jumaat, 5 Disember 2014

CLINICELL | Mencari Stokis Dan Mini Stokis!

Assalamualaikum dan selamat petang!

[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Ketua Penyelidikan & pembangunan Clinicell"]image[/caption]



Kami mencari sesiapa yang ingin menambah PENDAPATAN SAMPINGAN mahupun SEPENUH MASA dengan menjadi STOKIS CLINICELL ataupun MINI STOKIS CLINICELL!

[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="CEO Clinicell"]image[/caption]



KENAPA CLINICELL?

Ini kerana :-

✔ Produk yang dihasilkan oleh seorang Doktor
✔ Pulangan yang LUMAYAN!
✔ Permintaan Produk yang TINGGI
✔ Khidmat Support Group 24jam
✔ Seminar Teknik Jualan (Stokis sahaja) oleh Tuan Saiful Bahari.

10 Stokis terawal mendaftar sebelum 9 Disember ini akan dapat menyertai SEMINAR pada 13 Disember ini pada kadar separuh harga!

Jom jadi salah seorang dari ahli keluarga CLINICELL dan jana berapa pendapatan yang ada mahukan.

Sila gunakan kod ini : CLINICELL PROMO

Dan untuk info lanjut
👇
Sms/whatsapp : 0123956467
Email : hello@arinajmee.com

Khamis, 4 Disember 2014

Breastfeed Journey | 20 bulan

Salam..

Alhamdulillah hari ni genap 20 bulan saya menyusu AarifaNaura. Sejak berhenti kerja setahun lepas, saya fully direct BF. Lama-lama dia refused botol. Guna cup atau bekas ada straw ok.

Pump pun bila dah bengkak sangat hehe. Kalau tinggal dia kat rumah pun takde bekalan susu dah sebab dia dah makan dan minum fresh milk atau tamar koko je.

Tu sebab asyik melekat je ngan mama dia. Mama nak masak pun susah asyik nak dukung hehe. Tido pun memang berkepit celah ketiak je. Dah xde letak kat cot ke playpen ke. Senang malam2 nak nyusu.. dia panggil je 'mama..shuu'.

Tinggal 4 bulan lagi nak habes PHD! Yeayyyy! Happy sangat dapat fully bf anak no 2 ni lepas gagal yang 1st. Salah diri jugak haha.
Alhamdulillah berkat doa dan usaha dalam mengekalkan supply susu untuk dia. Inshaallah ada usaha & doa kepadaNYA.. semuanya dipermudahkan.. tawakal kepadaNYA..

[caption id="" align="alignnone" width="500" caption="My sweet AarifaNaura"]image[/caption]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular