Selasa, 18 November 2014

JJCM | Aunty Aini's Garden Cafe

Salam.

Dah lama tak review kedai makan. Haha.
Banyak kedai terjah kadang tak sempat snap anak dah 2 katakangg ekeke kadang dah snap peram pulak kat gallery malas nak edit. Haihhh bz bebenor!

Kali ni nak cerita 1 kedai makan. 1st time husband bawak ko sebab jauh belah nilai. Haa! Malam tu dari rumah pajam nak balik bangi. Biasa akan singgah makan memana dulu la. So pusing-pusing ntah mana dia bawak. Tak tau pun haha. Memang tak pernah lalu situ. Dah ke pekan nilai lama kot.

Nama kedai tu Aunty aini's Garden & Cafe. Masuk tu ada pintu gerbang kecik macam masuk spa kat bali je. Penuh dengan pokok2 dan water fountain. Dah sesuai ngan nama kedai kekdahnya hehe.

Kat situ ada masakan traditional nogori dan western. Kami amek western! Sepatutnya try la masakan nogori dok? Tapi dah malam macam teragak2 nak makan. Kalori beb kalori! Kena kira tu kang gemok balik sape susah?? Ai jugak yang susah! Hehe

Sempat la snap beberapa gambar tapi macam malas nak edit watermark haha. Jap ye..jap ai edit gambar hehe

Ok jom layanzzz.


[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="D menu"]image[/caption]




[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Antara menu yang ada"]image[/caption]



[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Eksaited cipi! Mama nak amek gambar stall eskemnkat belakang dia plak sebok haha"]image[/caption]



[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Persekitaran aunty aini's"]image[/caption]



Malas nak tepek satu2. Kita collage je gambar last hehe.

So far makanan boleh tahan best. Western la. Yang nogori belom sempat repeat lagi. AafiyaNajya & AarifaNaura makan nasi dengan ayam goreng dan sup pun boleh la sedap je. Alah ayam goreng biasa je..hehe.

Incik somi cakap chef apa nama yang garang tu pernah datang. Gordom ramsay ke apa. Wahh glemer uols.

Tengah tunggu makan ada la sorang akak lalu tanya nak baby chair x? Rupa2nya dia la aunty aini tu.. patut ramah je. Kedai ni pun ala2 rumah jugak 1 bahagian. Incik somi cakap lagi dia memang duk situ kot kalo tak silap.

So sesasapa nak try silakan hehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular