Isnin, 24 November 2014

Ioi City Mall

Salam.

Sabtu lepas kami ke rumah jiran di pajam yang buat 'house warming'. Dah nak pindah ni kena la kenal2 bersua muka haha. Selama ni duk chit chat kat wasap je kan..

Setel makan minum balik umah lepak solat jap. Plan asal nak ke Putra Heights tapi dah petang kensel. Tak best duk sekejap je.

Pastu incik somi ajak p ioi city mall yang baru bukak. Nak p karnival upin ipin pun kensel sebab abang ipar yang dah p cakap tak payah sebab xbest dan xberbaloi. Incik somi lagi la tengom ramai geng2 dia post betapa hazabaedahnya jammed tu terus kensel. Naseb AafiyaNajya rilek je sebab kitorang tak kasi cuzin2 dia kecoh2 haha.

Nak ke ioi city mall pun bersesak2 weh! Sebab dah alang2 masuk teruskan jela. Kami sempat round LG je haha. Masuk Homepro & index living memang boleh jadi gila! Wakaka. Dan daiso pun ada. Haihh lagi meroyan daku hehe.

Dah nak makan pun kena beratur panjang makan kami pun pulang la.. malas dah nak round. Inci somi kata tunggu reda sket nanti pergi lagi hehe.

Masuk dalam homepro ke index living incik somi kata.."Bagi papa duk sini sehari pun takpe" wakaka. Sepatutnya i yang kata camtu kan? Hehe

[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Ni je sempat snap "]image[/caption]

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular