Ahad, 30 November 2014

Inginkan Kesan Rawatan Kulit Seawal 2 Minggu?

[caption id="attachment_4198" align="aligncenter" width="500"]clinicell 1 CLINICELL ORAL SKINCARE[/caption]

clinicell 2
CLINICELL ORAL SKINCRAE adalah satu produk yang diformulasikan oleh Mejar (B) Dr Nur Haliza iaitu Ketua Penyelidikan & pembangunan dan ianya dirumuskan dari :-

✔ Hydrolyzed Collagen Peptides
✔ AstaREAL P2AF Astaxanthin
✔ L-Glutathione
✔ Ceri Acerolla
✔ 13 Vitamin
✔ 11 mineral
✔AstaReal P2AF Astaxanthin

[caption id="attachment_4200" align="aligncenter" width="500"]clinicell 3 Dari ekstrak bahan semulajadi[/caption]

AstaReal P2AF Astaxanthin yang bersifat :-

✔ 6000 kali lebih kuat dari Vitamin C

✔ 800 kali lebih kuat dari COQ!)

✔ 550 kali lebih kuat dari Vitamin E

✔ 75 kali lebih kuat dari Alpha Lipoic Acid

✔ 40 kali lebih kuat dari Beta Carotene

[caption id="attachment_4201" align="aligncenter" width="500"]clinicell 4 Dari ekstrak bahan semulajadi[/caption]

[caption id="attachment_4202" align="aligncenter" width="500"]clinicell 5 superfood vs astaxanthin[/caption]

 

Kebaikan dan Khasiat CLINICELL ORAL SKINCARE.

Tahukah anda umumnya wabita dan lelaki Asia sering terdedah kepada debu kotoran, bakteria merbahaya, panas terik dan sinaran UV yang boleh merosakkan kulit dan mempercepatkan proses penuaan, Manakala, kadar penghasilan kolagen di dalam badan manusia akan menurun seawal usia 25 tahun. Dengan itu, kulit cepat menajdi bermasalah dan kelihatan lebih tua dari usia sebenar serta badan juga cepat letih atau tidak sihat.

CLINICELL ORAL SKINCARE berfungsi untuk melambatkan proses penuaan disamping memberikan badan yang sihat, kulit yang lebih tegang dan anjal, lebih putih berseri serta cantik bersinar yang dapat dirasai seawal 2 MINGGU!

Antara kebaikan dan khasiata CLINICELL ORAL SKINCARE adalah seperti gambar di bawah:-

clinicell 7 clinicell 8

clinicell 9

Sudah Pasti anda mengimpikan penyelesaian terhadap masalah-masalah berikut :

[✔] LINGKARAN GELAP BAWAH MATA
[✔] PORI-PORI TERBUKA
[✔] BIBIR MEREKAH
[✔] PENUAAN
[✔] MASALAH JERAWAT
[✔] MASALAH JERAGAT
[✔] MASALAH KULIT KUSAM & BERMINYAK

BAGAIMANA CLINICELL ORAL SKINCARE BERFUNGSI?

Pengambilan secara oral/minuma/makan dapat merawat dari dalam hingga ke luar, dari epidermis dalam hingga ke epidermis luar dan memberi kesan secara keseluruhan badan. Selain itu, kadar penyerapan yang tinggi memberikan kadar keberkesanan yang maksimum dalam masa 2 MINGGU!

clinicell 10

clinicell 11

[caption id="attachment_4209" align="aligncenter" width="500"]clinicell 12 carta keberkesanan penggunaan COS selama 4 minggu[/caption]

[caption id="attachment_4210" align="aligncenter" width="500"]clinicell 13 sijil halal[/caption]

[caption id="attachment_4212" align="aligncenter" width="500"]clinicell 15 Ketua penyelidikan & pembangunan COS[/caption]

 

TESTIMONIAL

Ok saya share 1 je dulu testimonial pengguna COS dalam masa seminggu!

[caption id="attachment_4214" align="aligncenter" width="500"]clinicell 17 testimonial[/caption]

[caption id="attachment_4213" align="aligncenter" width="500"]clinicell 16 Zoom sikit wajah beliau[/caption]

✐ PM untuk ORDER/INFO lanjut : https://www.facebook.com/messages/vitamin2uarinajmeebangidannilai
✌ LIKE facebook kami : https://www.facebook.com/vitamin2uarinajmeebangidannilai
↻ Layari BLOG kami untuk INFO berkenaan produk : www.arinajmee.com
☏ Call/SMS/Watsapp : 0123956467
✍ Email : hello@arinajmee.com
# Instagram : arinajmee
➲ Pos Laju : Seluruh Malaysia/Sabah/Sarawak
☞ COD : Bangi/Putrajaya/Nilai/Pajam dan sekitar

Khamis, 27 November 2014

OMEGA 3 perangi LEMAK!

Assalamualaikum & selamat sejahtera ☺

Shaklee OmegaGuard mengandungi Omega -3  yg kaya dgn DHA dan EPA. Omega 3 adalah asid lemak yg perlu tetapi badan kita tak dapat menghasilkannya maka ia perlu diambil dari diet harian.

Anda perlu mengambil Shaklee OmegaGuard sekiranya anda:-

✔Ibu hamil (perkembangan otak bayi dlm kandungan, kurangkan risiko lahir pramatang, dan mengurangkan alahan bayi slepas bayi dilahirkan)
✔Ibu menyusu (perkembangan otak bayi)
✔Kanak2 (Usia 0-6tahun adalah peringkat umur yg sangat kritikal dimana pertumbuhan otak yg yg pintar perlukan makanan yg kaya dgn asid lemak Omega 3, DHA dan EPA. dan bagus utk sistem imunisasi kanak2,asma,eczema)
✔ Individu yang ingin mengawal berat badan (omega 3 meningkatkan hormone Leptine yg mengawal selera makan dan membakar lemak lebih cepat)
✔ Individu yg ingin meningkatkan kepekaan , daya ingatan dan kecekapan kerja
✔ Lelaki yg mementingkan kesihatan - memelihara dari penyakit jantung, strok, obesiti, kencing manis dan byk lagi
✔ Wanita yg mementingkan kecantikan (flawless skin) dan kesihatan (tulang dan sendi)

Omega-3 bertanggungjawab untuk :-

💦 menurunkan tekanan darah
💦 meningkatkan mood
💦 meningkat daya tumpuan dan berfikir
💦 menyokong kesihatan jantung
💦 menjadikan kulit kelihatan lebih muda
💦 rambut berkilat dan sihat
💦 sendi lebih fleksibel, etc

Tambah lagi Omega-3 SANGAT BEST untuk KURANGKAN BERAT!

KENAPA? BAGAIMANA?

✔ Lemak Omega-3 bertindak balas dengan lebih baik kepada hormon yang dipanggil Leptin.

✔ Leptin meningkatkan metabolisma dengan meningkatkan pengeluaran tiroid yang mengawal metabolisma.

✔ Leptin juga menyebabkan badan kita membakar lemak untuk menghasilkan tenaga.

Jadi, sudah tahu apa pentingnya OMEGA-3?
.
.


[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Double Promo Nov 2014."]image[/caption]



Promosi OMEGA GUARD TINGGAL LAGI 3 Hari lebih!
Jom cuba!
.
.
✐ PM untuk ORDER/INFO lanjut : https://www.facebook.com/messages/vitamin2uarinajmeebangidannilai
✌ LIKE facebook kami : https://www.facebook.com/vitamin2uarinajmeebangidannilai
↻ Layari BLOG kami untuk INFO berkenaan produk : www.arinajmee.com
☏ Call/SMS/Watsapp : 0123956467
✍ Email : hello@arinajmee.com
# Instagram : arinajmee
➲ Pos Laju : Seluruh Malaysia/Sabah/Sarawak
☞ COD : Bangi/Putrajaya/Nilai/Pajam dan sekitar

Isnin, 24 November 2014

Ioi City Mall

Salam.

Sabtu lepas kami ke rumah jiran di pajam yang buat 'house warming'. Dah nak pindah ni kena la kenal2 bersua muka haha. Selama ni duk chit chat kat wasap je kan..

Setel makan minum balik umah lepak solat jap. Plan asal nak ke Putra Heights tapi dah petang kensel. Tak best duk sekejap je.

Pastu incik somi ajak p ioi city mall yang baru bukak. Nak p karnival upin ipin pun kensel sebab abang ipar yang dah p cakap tak payah sebab xbest dan xberbaloi. Incik somi lagi la tengom ramai geng2 dia post betapa hazabaedahnya jammed tu terus kensel. Naseb AafiyaNajya rilek je sebab kitorang tak kasi cuzin2 dia kecoh2 haha.

Nak ke ioi city mall pun bersesak2 weh! Sebab dah alang2 masuk teruskan jela. Kami sempat round LG je haha. Masuk Homepro & index living memang boleh jadi gila! Wakaka. Dan daiso pun ada. Haihh lagi meroyan daku hehe.

Dah nak makan pun kena beratur panjang makan kami pun pulang la.. malas dah nak round. Inci somi kata tunggu reda sket nanti pergi lagi hehe.

Masuk dalam homepro ke index living incik somi kata.."Bagi papa duk sini sehari pun takpe" wakaka. Sepatutnya i yang kata camtu kan? Hehe

[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Ni je sempat snap "]image[/caption]

Selasa, 18 November 2014

OMEGA 3 | Makanan Otak!

"Forget the fish and your brain might become forgetful".

[caption id="" align="aligncenter" width="225" caption="Brain"]image[/caption]

Kira-kira 8% daripada berat otak terdiri daripada asid lemak omega-3 yang membina kira-kira 100 bilion neurons. DHA & EPA memainkan pelbagai peranan penting dalam struktur dan fungsi neuron, melindungi daripada kerosakan oksidatif, keradangan, dan kemusnahan daripada masalah kronik yang lain.

Di dalam membran neuron omega-3 terdapat banyak protein dan molekul kompleks yang diperlukan untuk isyarat penghantaran dan penerimaan. Kajian menunjukkan bahawa asid lemak dalam sel-sel otak membantu menentukan sama ada sel saraf akan dilindungi daripada kecederaan atau keradangan, atau sama ada ia sebaliknya.

Omega-3 terkumpul di dalam otak manusia semasa perkembangan janin. Jumlah omega-3 DHA telah berkait rapat dengan kecerdasan dan prestasi kognitif di peringkat awal bayi dan kanak-kanak. Tetapi kandungan omega-3 di dalam membran sel otak yang terlibat iaitu di kawasan pemprosesan memori berkurangan disebabkan peningkatan usia dan dalam gangguan otak kronik tertentu.

Kekurangan Omega-3 pada perkembangan awal telah dikaitkan dengan kematangan otak yang lemah dan  'neurocognitive' yang tidak berfungsi. Ini meningkatkan risiko 'Attention-Deficit/Hyperactive Disorder (ADHD)' dan gangguan tingkah laku yang lain. Penurunan tahap DHA dan EPA boleh menyumbang kepada terlalu agresif, kebimbangan, kemurungan, skizofrenia, demensia dan pelbagai kesihatan mental yang lain.

Kajian menunjukkan bahawa fungsi otak berkurang apabila usia meningkat dapat dikurangkan dengan pengambilan Omega-3. Manakala, ADHD dan penyakit berkaitan juga boleh dicegah atau dikurangkan dengan memberi tambahan DHA kepada kanak-kanak dan bayi melalui penyusuan.

"People who get more omega-3s actually have bigger, more functional brains".


[caption id="" align="aligncenter" width="284" caption="Omega 3"]image[/caption]

APA YANG ANDA PERLU TAHU: Melambatkan Proses Penuaan Otak

✔ Lipid terdiri daripada sebahagian besar daripada otak. Lipid ini, asid lemak omega-3 adalah sangat penting.

✔ Omega-3 lemak berfungsi sebagai anti-penuaan pada struktur dan fungsi otak, meningkatkan memori untuk kesihatan mental dan mencegah penyakit Alzheimer.

✔ Membantu menyokong struktur sel otak, meningkatkan pengeluaran neurotransmitter penting dan mengurangkan oksidatif dan keradangan.

✔ Menunjukkan pengambilan 1,000-3,000 mg EPA dan 1,000-1,500 mg DHA telah menghasilkan peningkatan yang ketara dalam gejala kemurungan, agresif dan gangguan mental yang lain, dan juga perlindungan awal terhadap penurunan kognitif dan penyakit Alzheimer.

image

Shaklee membekalkan makanan untuk otak iaitu :-
1. Omega Guard - Menguatkan daya ingatan dan fungsi otak
2. Lecithin - Sebagai neurotransmitter iaitu penghantar memori ke setiap saraf untuk berhubung.

Maka, omega guard dan lecithin sangat bagus jika digabungkan untuk meningkatkan fungsi otak!

Sumber :
Info - webmd
Gambar - google

JJCM | Aunty Aini's Garden Cafe

Salam.

Dah lama tak review kedai makan. Haha.
Banyak kedai terjah kadang tak sempat snap anak dah 2 katakangg ekeke kadang dah snap peram pulak kat gallery malas nak edit. Haihhh bz bebenor!

Kali ni nak cerita 1 kedai makan. 1st time husband bawak ko sebab jauh belah nilai. Haa! Malam tu dari rumah pajam nak balik bangi. Biasa akan singgah makan memana dulu la. So pusing-pusing ntah mana dia bawak. Tak tau pun haha. Memang tak pernah lalu situ. Dah ke pekan nilai lama kot.

Nama kedai tu Aunty aini's Garden & Cafe. Masuk tu ada pintu gerbang kecik macam masuk spa kat bali je. Penuh dengan pokok2 dan water fountain. Dah sesuai ngan nama kedai kekdahnya hehe.

Kat situ ada masakan traditional nogori dan western. Kami amek western! Sepatutnya try la masakan nogori dok? Tapi dah malam macam teragak2 nak makan. Kalori beb kalori! Kena kira tu kang gemok balik sape susah?? Ai jugak yang susah! Hehe

Sempat la snap beberapa gambar tapi macam malas nak edit watermark haha. Jap ye..jap ai edit gambar hehe

Ok jom layanzzz.


[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="D menu"]image[/caption]




[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Antara menu yang ada"]image[/caption]



[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Eksaited cipi! Mama nak amek gambar stall eskemnkat belakang dia plak sebok haha"]image[/caption]



[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Persekitaran aunty aini's"]image[/caption]



Malas nak tepek satu2. Kita collage je gambar last hehe.

So far makanan boleh tahan best. Western la. Yang nogori belom sempat repeat lagi. AafiyaNajya & AarifaNaura makan nasi dengan ayam goreng dan sup pun boleh la sedap je. Alah ayam goreng biasa je..hehe.

Incik somi cakap chef apa nama yang garang tu pernah datang. Gordom ramsay ke apa. Wahh glemer uols.

Tengah tunggu makan ada la sorang akak lalu tanya nak baby chair x? Rupa2nya dia la aunty aini tu.. patut ramah je. Kedai ni pun ala2 rumah jugak 1 bahagian. Incik somi cakap lagi dia memang duk situ kot kalo tak silap.

So sesasapa nak try silakan hehe

Jumaat, 14 November 2014

Anakanda demam

Salam

Dah lama tak bercerita hal sendiri kan? Hehe.

Setelah sekian saya jadi wahm ni, 2 hari lepas AafiyaNajya kembali demam. Kalo tak silap awal2 berhenti dulu mereka ada demam sekali. Lepas tu terus takde demam. Alhamdulillah!

Hari rabu malam balik dari pajam, singgah makan. AafiyaNajya buat perangai tak nak makan. Cakap sakit perut. Balik rumah duk cakap sakit perut dan sejuk.

Bila dah tertido tengok2 demam rupanya. Terus bagi ubat sikit. Esok bangun dah kebah sikit pastu panas balik. Saya malas sebenarnya nak bagi ubat tapi incik somi duk risau haha. Nak guna cara natural pun risau lambat kebah. Effect ubat tak risau pulak kan? Haha larikkk!

Apa yang boleh saya buat, buat bubur letak bawang putij banyak2, halia, ayam bahagian tulang, carot dan olive oil.

image

Pastu bagi Chewable Vita C. Alhamdulillah dah reda demam. Termometer komfem jadik bff sehari haha

image

Semalam dah ok tapi macam lemah sikit. Pagi2 buat bubur sama jugak bawak bekal p pajam. Setel baju-baju budak2 ni. Mana nak pakai, mana nak simpan, mana nak bagi orang. Saya pulak wajin ambil sr vita c dan garlic. 3 4 hari lepas pun AarifaNaura macam nak selsema terus telan garlic sebab garlic kadang2 skip jugak haha. Ni bila cani memang takleh skip la garli.

image

Alhamdulillah. Semua atas izin dariNYA. Kita berusaha sebaik mungkin, berdoa dan tawakal. Itu je yang terbaik kan.

Syukur diberi kesempatan menjaga sendiri anak2. Takpe dah tak bergaji tinggi, tak berpangkat tinggi. InShaAllah dengan BERSHAKLEE saya pun dapat bergaji tinggi dan berpangkat tinggi.

Besarkan anak sendiri dan quality time bersama family antara salah satu PUSH FACTOR saya untuk terus jadi WAHM! Alhamdulillah.

Ok bai!

Khamis, 13 November 2014

Info | Nutrisi baik sendi & tulang anda!

Salam dan selamat sejahtera

Sendi dan tulang adalah antara bahagian paling penting pada tubuh badan.

Tulang berfungsi sebagai alat penyokong tubuh manusia. Selain itu berperanan penting dalam memberi bentuk serta melindungi struktur di dalam tubuh badan. Tanpa tulang, badan tidak dapat menyokong keseimbangan, pergerakan badan dan sebagainya.

Manakala, Sendi pula ialah tapak pertemuan antara tulang atau rawan dengan tulang. Sendi sangat penting dalam menghubungkan tulang dan membantu pergerakan yang ditentukan oleh kelenturan tisu ligamenr dan tendon. Selain itu, sendi juga berfungsi sebagai pelincir dalam proses pergerakan yang membenarkan pergi dan balik sesuatu pergerakan.

Maka, sangat penting tulang dan sendi dijaga sebaik mungkin kerana kita terutama wanita sangat terdedah kepada risiko osteoathritis, sakit sendi sebagainya.

Selain dari pemakanan harian, Shaklee juga menyediakan nutrisi untuk tulang dan sendi anda seisi keluarga.

 

NUTRISI SENDI DAN TULANG

 

ADV JOINT HEALTH TABLET

--> MENGEKALKAN TULANG RAWAN YANG SIHAT

  • Menyokong keselesaan sendi dengan memelihara tisu penyambung yang sihat

  • Meningkatkan kesan kusyen dalam sendi


 

OMEGA GUARD

--> MENGURANGKAN INFLAMASI

  • Omega Guard Shaklee adalah omega3 yang melambatkan degradasi tulang rawan.

  • Ia membantu mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi dan membantu mengurangkan gejala-gejala dalam penyakit sendi.

  • Omega juga bertindak sebagai PELINCIR, membantu kita untuk bergerak dengan lebih bebas dan selesa.

  • Kajian terkini menunjukkan pengambilan asid lemak omega 3 bersama glukosamina dapat meningkatkan kesihatan sendi daripada mengambil glukosamina sahaja.


 

 OSTEMATRIX 

--> MENGEKALKAN TULANG YANG SIHAT

  • KALSIUM penting untuk kesihatan tulang,otot dan ligamen.

  • MAGNESIUM pula diperlukan untuk mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang dengan mencegah pembentukan kalsium dalam tisu-tisu lembut dan sendi-sendi.

  • Ramai orang mengambil terlalu banyak kalsium tetapi tidak cukup magnesium.

  • Kajian menunjukkan pengambilan kalsium berlebihan bukan sahaja membantu menguatkan tulang temulang tetapi juga membantu mengurangkan gejala osteoarthirtis dan osteoporosis.


 

[caption id="attachment_4139" align="aligncenter" width="508"]Nutrisi untuk sendi dan tulang Nutrisi untuk sendi dan tulang[/caption]

Testimonial | Sakit sendi hilang dengan OMEGA GUARD! Bagaimana?

[caption id="" align="aligncenter" width="656"]image Credit : blog sihat comel ceria[/caption]

Alhamdulillah sakit lutut ibu beliau sudah kurang dan sudah boleh naik dan turun tangga dengan selesa dan jugak boleh berdiri lama!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Kita ketahui OMEGA GUARD mengandungi 7 jenis asid lemak perlu OMEGA-3.

Jadi,

BAGAIMANA OMEGA-3 MEMBANTU KELANCARAN SENDI?

Terdapat beberapa faktor yang menyumbang kepada kesihatan sendi. Omega-3 meningkatkan pergerakan sendi melalui beberapa mekanisme yang berbeza.

✔EPA dan DHA boleh mengurangkan keradangan.

-》Kajian menunjukkan bahawa EPA dan DHA adalah lebih berkesan daripada ALA untuk mengurangkan radang sendi dan bertindak sebagai anti-radang.

✔Omega-3 asid lemak boleh mengurangkan osteoarthritis.

-》EPA dan DHA menghalang mendapan protein yang menyumbang kepada osteoartritis. Di samping itu, kajian menunjukkan bahawa ALA dan EPA mengurangkan kemusnahan dan radang pada sel rawan.

✔Omega-3 boleh mengurangkan risiko luka sum-sum tulang.

-》Satu kajian dalam 293 orang dewasa tanpa osteoartritis mendapati bahawa pengambilan yang lebih tinggi asid lemak atau omega-6 dikaitkan dengan peningkatan risiko luka sum-sum tulang.

✔Omega-3 membantu lain-lain aspek kesihatan sendi.

-》Omega-3 asid lemak boleh mengurangkan gejala kekakuan pagi atau sendi bengkak dan sakit sendi. Juga boleh membantu meningkatkan aliran darah semasa senaman.

[WebMD]

Dengan itu, OMEGAGUARD dapat membantu melancarkan pergerakan sendi-sendi dan meredakan radang sendi.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Jangan lupa Promo bulan ini
-》BELI 6 PERCUMA 1 + KEAHLIAN PERCUMA + JIMAT RM136
&
-》TWIN PACK LESS 5%!

✐ PM untuk ORDER/INFO lanjut : https://www.facebook.com/messages/vitamin2uarinajmeebangidannilai
✌ LIKE facebook kami : https://www.facebook.com/vitamin2uarinajmeebangidannilai
↻ Layari BLOG kami untuk INFO berkenaan produk : www.arinajmee.com
☏ Call/SMS/Watsapp : 0123956467
✍ Email : hello@arinajmee.com
# Instagram : arinajmee
➲ Pos Laju : Seluruh Malaysia/Sabah/Sarawak
☞ COD : Bangi/Putrajaya/Nilai dan sekitar
® SID : #889133

Jumaat, 7 November 2014

Info | Protein is KING!

“Protein is King” – Dr. Spencer Nadolsky




[caption id="attachment_4122" align="aligncenter" width="320"]SUmber Protein Credit : Google SUmber Protein
Credit : Google[/caption]

✏ FUNGSI PROTEIN

1. Membina sel2 baru, menggantikan sel2 lama
2. Anti penuaan
3. Bina hormon, enzim
4. Tingkatkan kesuburan
5. Bentuk antibodi
6. Bentuk otot
7. Kuatkan ingatan dan memori
8. Pembekal tenaga
9. Pengangkut & penyimpan oksigen
10. Memperbaiki struktur dan keanjalan kulit
11. Kesihatan hati
12. Sistem penghadaman
13. Human growth

✏ GEJALA KEKURANGAN PROTEIN

1. Luka lambat sembuh
2. Masalah kulit
3. Jangkitan kerap
4. Rambut gugur
5. Kulit pucat
6. Hormon tak stabil
7. Cepat letih/tak bertenaga
8. Ulser perut & usus
9. High kolestrol
10. Kuku rapuh
11. Bengkak air
12. Kurang berat badan
13. Terencat
14. Anemia
15. Masalah buah pinggang
16. Darah rendah
17. Insomnia
18. Kulit menggeleber
19. Rahim tak kuat dan senang keguguran
20. Mudah tua daripada usia
21. Kurang sex drive

✏ SUMBER PROTEIN

1. Kekacang
2. tempe
3. ikan
4. Daging
5. Ayam
6. soya
7. Telur
8. Brokoli
9. yogurt
10. tauhu
11. bayam
12. udang (seafood)
13. produk tenusu

Bagaimana anda dapatkan sumber Protein seharian? Cukupkah keperluan harian anda bagi memenuhi keperluan badan anda?

[caption id="attachment_4124" align="aligncenter" width="341"]Hidangan anda! Hidangan PROTEIN anda![/caption]

Isnin, 3 November 2014

TESTIMONIAL |BONUS dengan OmegaGuard

Assalamualaikum & selamat sejahtera :)

Saya nak share 1 #shakleeffect yang berkaitan dengan OmegaGuard.

Kisah dari pengguna OmegaGuard iaitu Puan Kalsom.

[caption id="attachment_4116" align="aligncenter" width="500"]Credit : Blog sihat comel ceria Master Nadiah Credit : Blog sihat comel ceria Master Nadiah[/caption]

Menggunakan OmegaGuard untuk bakar lemak tetapi bonus tambahan yang beliau dapat ialah kulit yang cantik.

Selain itu, dapat kuatkan memori kerana beliau cepat lupa dan bila sejuk tidak lagi batuk kerana   omega membantu menyihatkan paru-paru.

#########################

Jom kita tengok fungsi-fungsi OmegaGuard.

✐ Mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
✐ Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
✐ Mencegah salur darah dari tersumbat
✐ Mengelakkan strok
✐ Mengekalkan tekanan normal darah
✐ Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
✐ Merendahkan kolestrol
✐ Mencegah pembekuan darah dalam badan
✐ Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
✐ Mengawal masalah obesiti
✐ Sangat bagus untuk ibu hamil kerana membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
✐ Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak serta IQ mereka.

#########################

PROMOSI BERGANDA NOVEMBER 2014

[caption id="attachment_4118" align="aligncenter" width="500"]Nov's Promo Nov's Promo[/caption]

1. Beli 6 botol PERCUMA
-》Dapat 1 botol (Jimat RM136)
-》Keahlian (Jimat RM65)
-》Bonus Tunai

2. Beli 2 botol
-》Diskaun 5%

✐ PM untuk ORDER/INFO lanjut : https://www.facebook.com/messages/vitamin2uarinajmeebangidannilai
✌ LIKE facebook kami : https://www.facebook.com/vitamin2uarinajmeebangidannilai
↻ Layari BLOG kami untuk INFO berkenaan produk : www.arinajmee.com
☏ Call/SMS/Watsapp : 0123956467
✍ Email : hello@arinajmee.com
# Instagram : arinajmee
➲ Pos Laju : Seluruh Malaysia/Sabah/Sarawak
☞ COD : Bangi/Putrajaya/Nilai dan sekitar
® SID : #889133
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular