Rabu, 1 Oktober 2014

Cabaran 30 Hari Bloging | Vision Board

salam.

Ok cabaran hari ke 10! memang cabaran betol! takleh upload gambar.
Cabaran hari ni ialah VISION BOARD.
VB ni saya start buat dalam biz shaklee.. hehe
alaaaa.. tak leh nak tunjuk la pulak.. kendian la upload.

VB saya ni saya fokus dalam biz shaklee. Hasil dari bershaklee saya nak bawak suami, anak2, mami, dedi, mama & baba ke mekah! Pastu okfos financial freedom, Group shaklee saya BST berkembang dan membantu dorang menjana pendapatan sama ada sepenuh masa mahupun separuh masa je.. Ada saving bulan-bulan dan Jadik Master Coordinator! Jugak anak-anak yang solehah berjaya dunia dan akhirat. ameen.

Apa yang kita visualize itu lebih baik kan.. So kita percaya sebelum berjaya!

ok done!

p/s : VB akan di'upload' kemudian ye..sorry~~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular