Selasa, 7 Oktober 2014

Cabaran 30 Hari Blogging | Travel

Salam..

Day 16 - Travel

Travel ni sejak ada AarifaNaura dah tak ke mana2 la haha.
Last pergi Langkawi masa tu AarifaNaura dalam perut lagi 3bulan kot.
Sebab dah booking tiket flite masa yang murah tu.. dan masa tu baru masuk kerja dan cuti lak sebulan! wakaka
Dalam duk tak larat tu sempat jugak ke sana..

Yang tak sempat pergi ke sabah. tiket AA dah tempah awal tapi terpaksa cansel last minute sebab AafiyaNajya tak sihat. uwaaaaa sedih. Terus dah tak p memana. InshaAllah next aim nak ke Makah buat Umrah. Tak pergi tempat lain pun takpe.. Tahun lepas pun plan nak pergi umrah last2 tak jadik. haha sebab kesian tinggak AarifaNaura. Padahal Allah kan ada sobsobsob.. Tak kuatnya hatiku kan.. hehe

So cite travel takde yang menarik kebabom pun..DONE!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular