Khamis, 16 Oktober 2014

Cabaran 30 Hari Blogging | Kids

salam..

ok.. cabaran sudah ke laut gayanya haha.
inshaallah akan saya isi mana yang lompong. dah takde cabaran la jawabnya :p

Cabaran hari ni hari ke 26 iaitu KIDS.
Seperti yang dah tau.. saya ada 2 orang puteri ANS. Aafiya Najya Salwana dan Aarifa Naura Salwana.
Ye anak-anak perempuan saya wajib ada Salwana haha. Ni adalah permintaan Babawan. Anaknya start dari wawa sampai la cucunya ada salwana. Kak bilah je takde salwana. Anak lelaki tak kisah.

Aafiya Najya Salwana - Lahir 10 dec 2010. 10.12.10 haaaa santekkan no ni hehe. Lahir via csect pada pukul 426am di Hospital Azzahrah. Sekarang dah 4tahun bulan 12 ni. Mulut cakap tak berhenti tapi bila depan orang tak kenal takut. Tahun depan dah nak skolah yang sepatutnya tahun ni dah hantar tapi sebab nak pindah tak jadik hantar lagi.. padahal tak pindah2 pun kan haha.

Aarifa Naura Salwana - Lahir 4 april 2013. salah bajet jauh sangat la pulak nak celebrate birthday ngan kakak. wakaka. Lahir di Hospital Serdang secara normal. I'm VBAC mom! hehe. dan sepenuhnya baby shaklee! Sangat berbeza dengan kakak. haha. seawal setahun dah pandai cakap pa dan ma.. paham apa orang cakap. Alhamdulillah. Sekarang dah boleh sebut betul papa, mama, kak, dik. Dah paham mata mana hidung, semua lah. Orang suruh apa pun boleh paham. suka tengok keletahnya.

[caption id="attachment_3978" align="aligncenter" width="500"]IMG_20140929_121533 my ANS![/caption]

Ok tu je dulu anak2 surgaku. Doakan datang si teruna pulak ye hehe.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular