Isnin, 6 Oktober 2014

Cabaran 30 Hari Blogging | Blog i Love

Salam~

Cabaran seterusnya hari ke-15 ~ Blog i LOVE!

Sejak Berblog dari 2008 ni dah macam2 blog dah terjah. Kadang ada link yang hilang ada yang baru macam-macam la kan.. Banyak sebenarnya blog yang saya suka baca.. hehe.

Bloglist saya ada kat link ni ---> My Bloglist
Semua blog di My Bloglist saya terjah.. Tapi biasa akan tunggu cite dari blog PeejBurhan, mamafaiz, bicara hati izwa dan semua lah! hehe

so kat wordpress ni tak tau lagi nak add kawan cano haha sodih!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular