Rabu, 10 September 2014

Testimonial | Si tembam beruang dah SUSUT!

salam..

Kali ni saya nak share #shakleeffect bagi seorang penguna set shape-up shaklee. Shape-up ni komfem la khas untuk diet kan.. Beliau gelarkan diri sebagai beruang tembam hehe.. Ok jom layan cerita beliau dulu. Sebelum tu layan gambar dululah. Baru best nak baca..hehe

[caption id="attachment_3884" align="aligncenter" width="640"]hafez da great hafez da great[/caption]
Saya pasti, ramai dah tahu transformasi saya selepas menggunakan produk Shaklee. Saya yang dahulunya 'tembam-tembam beruang' dah susut dengan banyak.

Terus terang saya katakan saya memang ragu-ragu terhadap 'ubat kurus' di luar sana sebab sebelum mengambil supplement kesihatan Shaklee, saya pernah dapat kesan sampingan yang teruk akibat makan 3 jenama produk pelangsingan - berak darah, kulit kepala kering dan menggelupas, panas baran dan macam-macam lagi.

Ingin ditegaskan bahawa supplement Shaklee bukan ubat kurus ya! Supplemen Shaklee membantu memperbaiki kesihatan badan agar kondusif untuk penurunan berat badan. Maka tak ada kesan sampingan yang buruk seperti 'ubat-ubat kurus' di luar sana yang rata-ratanya memaksa air keluar dari badan dengan kadar berlebihan.

Betul, kawal pengambilan makanan dan senaman amat penting untuk menurunkan berat badan. Dan pengambilan set Lose Weight Shaklee memudahkan lagi usaha untuk saya turun berat badan. Tukarlah niat anda. Turun badan mestilah untuk meningkatkan mutu kesihatan kita.

Tengok lah sendiri. Dalam 6 bulan saya boleh turun 31 kilogram.

Bukan saja berat saya turun, tapi rambut saya semakin sihat, ruam-ruam di lengan dan belakang badan sudah berkurangan, dan tahap kolestrol pun turun.

Pengambilan nutrient yang penting melalui supplement Shaklee betul betul mengubah taraf kesihatan saya. Inilah yang dinamakan

#shakleeeffect

haaa.. teruja tak? so sesapa rasa dah overweight tu jangan lepaskan peluang untuk kurus. Bukan apa..banyak risiko kalo berat badan dah berlebihan.. Jangan berat dan susahkan lagi hati kita.. ye dak?

Info & order,

SMS/WHATSAPP di 0123956467
EMAIL di hello@arinajmee.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular