Jumaat, 26 September 2014

Perfect Livin' 14 di PWTC

salam..

Semalam petang keluar pegi amek gambar AafiyaNajya untuk register skolah. uwaaaa dah besar anak daraku. haha. emo sat duk pikir cane la dia p skul nanti xde mama n papa. sepatutnya tahun ni dah nak hantar tapi sebab ritu plan nak pindah bulan 6 dan takut nak tukar tempat dia susah nak adapt tempat baru.. papa dia la yang kesian sangat ritu.. sekarang lagi kesian bila dia masuk tahun depan kawan2 lain dah start awal :( mama lak sedih ni haaa.. haha

[caption id="attachment_3954" align="aligncenter" width="500"]IMG_20140926_125319 1st gambar pasport![/caption]

 

Lepas amek gambar, tetiba incik somi cakap nak p PWTC kat Perfect Living. huh suka seprais gite haha. naseb la pakai senonoh je. haha. Sampai PWTC kul 5pm. haaa ni yang best jadik WAHM. flexible time gitew ekeke. Datang kali ni nak survey bifold door sebenarnya. Nak tukar bilik air punya la..Sekarang jenis swing so macam banyak kacau ruang. So banyak la space boleh guna nanti. Kena air pun tak la rosak haha.

Yang lain2 survey jugak untuk flooring. Tanya kat robina tapi lagi mahal dari yang tanya kat luar haha.. Satu lagi tengok heater kat Joven. Yang ni belom tukar sebab nak masukkan pam dulu.. Kalo takde pam semput wooo nak tunggu siap mandi haha.

[caption id="attachment_3952" align="aligncenter" width="500"]IMG_20140926_125033 Perfect Livin' 14[/caption]

Kali ni register tak dapat lak beg. Yang lepas dapat dan ada botol air macam gambar bawah cuma tak secantik yang ni. haihhh dah terlepas!

IMG_20140926_125114

Dah pegi hari kerja maka kena tunggu jalan agak clear. kalo tak merasa la makan jem epal haha. So pusing-pusing, makan-makan dulu solat semua.. pusing lagi pastu baru balik dalam kul 8 lebih. so takdela jem sangat. Hujan lak tu kan.. naseb tak banjir kan.. hehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular