Ahad, 28 September 2014

MySale | Kegilaan baruuuu

Note : ni bukan iklan berbayar ye haha

Salam..

Sejak duk hitung detik nak masuk rumah baru ni haha.. duk tunggu lampu kuning bertukar hijau.. major item dah complete. Tinggal aksesori je tunggu masa dah dekat nak pindah baru pasang macam barang2 duk cari kat perfect living tuh haa.. dan jugak barang2 dari rumah sekarang.

Memang banyak la saya duk shopping online. Sebelum ni kat mydeal ke living social ke apa2 deal tu.. sekarang adalah MySale!

Masuk mysale terus klik home & living. Kat situ macam2 la ada. Dah la duk join group kami suka susun atur kan kat fb. Haaa tak menyabo nak susun atur kat rumah ni haaa. Nak susun atur kat rumah skang daj xde makna barang2 pun dah pack ada yang bawak rumah pajam.

Masuk yang ada part organization.. terus gila dan juling bijik mata! Cuteness overloaddddd! Haha
Tengok gambar ni haaaa mau tak juling.

[caption id="attachment_3970" align="aligncenter" width="550"]My Sale My Sale[/caption]

Haaaa pi bukak website mysale sekarang! Hahaha. Komfem berpinau mata semua nak!

Agak banyak jugak la duk membeli belah. My sale ni kebanyakan dari oversea. Ada cina, us camtu.

Saya ada beli cookware & bakeware. Geram tengok warna merah. Tapi bila.sampai rupanya kecik je wehhhh haha. Ni masalah saya bila beli tak check betul specs tu. Ekeke. Dulu beli cake stand. Bila sampai bukan kaca punya rupanya acrylic je haha.
Dah jadik hiasan jela kat islandku haha

IMG_20140928_121032

Next ada beli 2 sets bathroom accessories. Untuk bilik air bawah dan bilik air guest room. Naseb ok la haha

 

[caption id="attachment_3974" align="aligncenter" width="550"]Toilet accessories Toilet accessor[/caption]

Ada lagi yang tak sampai. Biasa ada est date untuk sampai. Hehe. Kitchen accessories, hiasan rumah & macam2 lagi semua ada. Harga pun ok je takde mahal kebabom pun..Yang ni memang menggugat keimanan ekeke.

 

Happy Shopping! Shop till drop ya babeh ;)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular