Rabu, 17 September 2014

Kisah ShakleeKu | Lagi kejayaanKu :)

salam..

ok sambungan kisah diet shaklee saya.
Refer link ni ye kurus bersama shaklee 1, kurus bersama shaklee 2 & kurus bersama shaklee 3

2 hari lepas ke kenduri kahwin DS Harun Din. So saje try baju kurung lama. Terjumpa 1 baju kurung sebelum kawen. Try la pakai nak tau muat ke tak haha. Tengok2 muat! yabeda bedooooo!

Masa tu tahun 2009 berat 50kg. Baju tu beli untuk attend wedding cuzin kat kuantan. Baju & tudung hadiah dari incik somi. haha masa tu belom title somi.. bakal somi je kekeke. Bila dapat pakai baju ni terus tanya incik somi tau tak ni baju apa?haha kompemla dia buat2 tak hengat!

[caption id="attachment_3897" align="aligncenter" width="500"]Di kenduri DS Harun Din di UKM Di kenduri DS Harun Din di UKM[/caption]

[caption id="attachment_3898" align="aligncenter" width="500"]2009 vs 2014 2009 vs 2014[/caption]

Terus godek2 fb lama sebab teringat ada gambar tu yang di upload oleh adik. haha. masa tu beberapa bulan sebelum kenduri kawen kami :p So share gambar tu balik. Memang sangat kagum bila tengok pic tu perut kemain ramping hahaha. sekarang masih struggle kuruskan buncit itu! wakaka. Lagi2 bila incik somi pun tegur tau.."wahhh sayang dah kurus laa.." haaaa terus kembang kempis hidung ai!
bila share gambar 2009 tu adik terus wasap kat group.. "huuh dulu marah letak gambar tu.." wakaka

Inilah sedikit sebanyak cerita dietku bersama Shaklee. my #shakleeffect!

Nak kurus? Dah diet tapi tak turun2? Meh kita sembang2 :o)

SMS/WhatsApp di 0123956467
Email di hello@arinajmee.com

1 ulasan:

  1. […] Macam entry sebelum2 ni saya dah share apa yang saya amalkan.. Boleh refer link ni :- –> TESTIMONIAL 1 –> TESTIMONIAL 2 –> TESTIMONIAL […]

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular