Isnin, 22 September 2014

Cabaran 30 Hari Blogging | Siapa Saya

10666094_10204458726655508_2503471417826142173_n

Salam.

Menyahut cabaran 30 hari blogging!
Dah lama tengok kat blog2 orang lain tapi baru tergerak hati nak join :o)
So, jom mula cabaran 30 hari blogging!

1. Siapa Saya

Nama saya Fatin Arina ABdullah.
Saya berasal dari Kuala Terengganu.
Berusia 30 tahun pada bulan disember ni ye :o)
Isteri kepada yang tersayang Najem.
Mama kepada 2 puteri yang comel! ANS - Aafiya Najya Salwana & Aarifa Naura Salwana
Sudah nak setahun menjadi WAHM dan SAHM :o).
Sebelum ni bekerja sebagai QS. Bekerja di rumah lagi heaven! hehe
Berblog dari April 2008 dan sudah 6 tahun rupanya!
Blog asal di platform blogspot iaitu www.fatinarinabdullah.blogspot.com dan baru beberapa bulan under wordpress - www.arinajmee.com
Jangan lupa join Giveaway saya ye!
owh tak lupa.. saya adalah SHaklee Independent Distributor. So sesapa nak Sihat dan Cantik dengan Shaklee boleh contact saya di 0123956467 @ email e di hello@arinajmee.com k.
Lagi biz bersama incik suami ialah A|N Bareeqa Kitchen menyediakan makanan/minuman untuk majlis2 seperti birthday, Aqiqah, apa2 jamuan lah.
Ini jela kot intro siapa saya :o)

2 ulasan:

  1. wowww...cabaran 30hari blogging..mcm best je..harus di buat juga ni.. ;-)

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular