Sabtu, 27 September 2014

Cabaran 30 Hari Blogging | Apa dalam bag saya

[caption id="attachment_3960" align="aligncenter" width="500"]Harta yang ada Harta yang ada[/caption]

1. Purse - ni wajib la kan
2. Miniature perfume
3. Telekung travel
4. Lip gloss
5. Set make up - yang ni sepatutnya ada tapi hilang ekeke.

Haaa ni je ada dalam handbag saya semenjak tak kerja haha. Owh ada satu benda hilang. Set make up! Ni mesti kerja anak dara no 1. Suka sangat amek make up buat main. Pastu claim dia punya..ekeke

So basically ni jela yang ada dalam beg. Dah tak semeriah masa kerja ekeke. Kadang2 pun tak bawak handbag terus je bawak diaper bag. Sonang haha.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular