Rabu, 17 September 2014

ariNAjmee | GiveAway pertama!

ga

salam..

Sempena ariNAjmee.com yang baru dilancarkan ni.. cewahh hehe. saya nak buat 1st GA untuk semua. GA senang je..

so, here we go!

SYARAT:

1. Subscribe Blog ariNAjmee | Tale of SuperMom atau Follow blog ni di Google+
2. Buat satu (1) entry tentang GA ni beserta dengan gambar di atas dan tinggalkan link entry tersebut di ruang komen entry ni. *Nak buat lebih pun takpe :p
3. OPTIONAL : LIKE page CipiCipiBlogshop @ Vitamin2u Arinajmee Bangi & Nilai
4. Siap!

dan hadiah menanti adalah seperti di bawah:

[caption id="attachment_3892" align="aligncenter" width="640"]square bawal 2 alam - 2 units square bawal 2 alam - 2 units[/caption]

[caption id="attachment_3893" align="aligncenter" width="640"]shawl - 2 units shawl - 2 units[/caption]

so, empat (4) peserta bertuah akan memiliki Shawl dan bawal tersebut.
Kalau lelaki yang berjaya dan mayb tak berminat dengan shawl/square bawal ni saya akan tambah hadiah lain ye :)

Tarikh Tutup : 30 Sept 2014 ; 11:59

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular