Isnin, 4 Ogos 2014

Raya dan Family day

Salam~

Dah 7 Syawal baru nak wish hehe.
Selamat Hari Raya Aidilfitri!
Maaf zahir dan batin

Tahun ni beraya di Ganu. Khamis dah gerak balik sebab takut jem jumaat tu.
Beraya kat sana sampai jumaat. Jumaat bergerak ke cheratin pulak untuk family day family incik somi.
family day sepatutnya sampai petang tadi baru balik tapi sebab risau jem maka kitorang balik awal lepas subuh.
Next entry la ye pasal family day kalo ada kerajinan hehe.
Entry kali ni lump sum je.

[caption id="attachment_3475" align="aligncenter" width="640"]Family potrait Family potrait[/caption]

Untuk belah incik somi photoshoot buat malam sebelum nak balik ganu. sebab lambat semua orang lupa haha.
tema raya pun baju recycle masa kenduri kawen yan dan nizam ekeke. save sket :p
Untuk belah ganu dorang follow warna baju kitorang haha. dedi ngan abg ngah je lain.

[caption id="attachment_3476" align="aligncenter" width="505"] Pagi raya di ganu[/caption]

Family day ni pun sebab anak buah, si farhan dah nak ke gontor, indonesia belajar kat sana dan kebetulan atai balik raya dan dan nak balik uk. so sempena semua ada maka terjadik la family day yang di ketuai oleh jiha :o)

[caption id="attachment_3477" align="aligncenter" width="500"]family day di samsuria family day di samsuria[/caption]

[caption id="attachment_3482" align="aligncenter" width="534"]Day 2 - Beach time! Day 2 - Beach time![/caption]

[caption id="attachment_3483" align="aligncenter" width="536"]Day 2 - Pool Time! Day 2 - Pool Time![/caption]

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular