Isnin, 4 Ogos 2014

PROMO | GLA COMPLEX

salam dan selamat petang!

Sudah 3 hari di bulan Ogos dan pastinya yang ternanti-nanti apakah PROMOSI SHAKLEE untuk bulan Ogos :) Mungkin semua dah tau ye.. PROMOSI OGOS adalah GLA COMPLEX!

[caption id="attachment_3462" align="aligncenter" width="600"]Prmo Beli 6 Percuma 1 Prmo Beli 6 Percuma 1[/caption]

Kita baca dulu sedikit info mengenai GLA COMPLEX.

Minyak Borage, Minyak Bunga Matahari dan Vitamin E --> GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.

Menggalakkan rasa kelegaan semasa kitaran haid bulanan --> Biasanya, asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid.
Siapa yang perlukannya?


  • Wanita yang menghadapi PMS



  • Mereka yang menghadapi kencing manis



  • Mereka yang bimbang dengan berat badan berlebihan



  • Penghidap arthritis rheumatoid dan eczema



  • Period yang tidak teratur



  • Mereka yang mahu mencantikkan kulit



  • Membantu dalam menangani menopause.



  • Menguatkan kuku & rambut.



  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.



  • Menguatkn immuniti badan.



  • Mempelahankn process penuaan.



  • Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.



  • Mengawal kolesterol.



  • Bagus untuk saraf.


 

Alhamdulillah happy sangat bila ada promo GLA COMPLEX sebab balik raya kat ganu, mami baru cakap dia nak GLA sebab dah habis tapi tak bitau awal haha. so bila ada promo ni boleh borong untuk mami. Alhamdulillah rezeki mami ;) GLA dan wanita memang tak dapat dipisahkan. ye dak? Alaa kalau dulu biasa ambil EPO kan untuk stabilkan kitaran haid atau untuk masalah dalaman wanita. So, ni pun sama la.. GLA = EPO = WANITA!

GLA memang sangat berkait rapat dengan KESUBURAN. Sebab itu, bagi mereka yang sedang mencuba untuk hamil atau nak betulkan kitaran haid amat digalakkan megambil GLA ini. Selain itu, sangat sesuai untuk kulit - rawatan eczema dan kecantikan kulit. Sempena Promosi bulan Ogos - BELI 6 PERCUMA 1, maka jangan lepaskan peluang keemasan ini. Juga b0leh dapatkan 1 botol dengan harga istimewa!

Tenang GLA COMPLEX --> http://bit.ly/UJwhN3

Lebih lanjut :-

SMS/WHATSAPP --> 0123956467
EMAIL --> hello@arinajmee.com
COD --> Bangi/Kajang/Putrajaya/Nilai dan sekitar

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular