Sabtu, 9 Ogos 2014

Kisahku Shaklee | Gla & hamil

Salam dan selamat sejahtera. Saya rasa tak pernah kot cerita pasal ni hehe. Bila promo GLA baru teringat kisah ni. Yela duk fokus kurus je kan ekeke. Tahun 2012, saya mencuba untuk hamil anak kedua. Tapi asyik gagal. Saya bertuah dan bersyukur kerana saya tak lama untuk TTC (Trying to conceive). Dalam 4-5 bulan kot. Walaupun 4-5 bulan je terseksa jugak tau. Tak tau la cane kawan2 TTC lain yang lagi lama. Sangat tabah kamu semua! Tiap2 bulan beli 2-3 pregnancy test. Lambat sehari je terus check, esoknya check lagi. Kadang pagi dah check malam check lagi haha. Sampaikan ika ofismate kat UKMPKA pun pening tengok gelagat saya haha. Teruja sangat nak baby time tu

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular