Selasa, 22 Julai 2014

Iftar Ramadhan 24 | Seoul Garden lagikk

Salam~

Semalam kami beriftar di seoul garden lagi. Haha
Gara-gara tak puas hati makan masa iftar ramadhan 17 di mines tu.
Hajatnya nak g hari ahad tapi bila call semua full kat mines dan ioi mall.
So kensel jela.

Semalam cuba nasib. Call mines memang tak berjawab. Try call ioi mall baru dapat.
So ajak adik sekali.
530 dah keluar.
Kul 6 dorang call untuk komfem booking.
Kena sampai before 7pm.
Sampai awal pusing2 bawah tu dulu.
Tengok belom kul 7 dah beratur panjang.
So terus p beratur sama.
Jom layan gambar

[caption id="attachment_3230" align="alignnone" width="300"]IMG_20140722_095003 Adik dan AafiyaNajya. AafiyaNajya bangun tido terus nak maggie[/caption]

 

[caption id="attachment_3231" align="alignnone" width="225"]IMG_20140722_095045 Nasi goreng untuk AarifaNaura dan mama. Nampak disitu??Cinch tea mix ok ☺[/caption]

[caption id="attachment_3232" align="alignnone" width="225"]IMG_20140722_095126 AafiyaNajya sibuk nak buat sendiri. Nampak lagi performance drink yang masih bersisa ais. Phewww tergugat![/caption]

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular