Isnin, 21 Julai 2014

Iftar Ramadhan 21 | Jom Forte di INTAN

Salam~

Sabtu lepas ada iftar lagi dengan geng jom forte incik somi kat intan. Tahun lepas tak pergi, 2 tahun lepas je pergi. Tahun lepas tak pergi sebab yang 2 tahun lepas tu dapat tempat yg sempit haha. Tahun ni ok la. Sebelum masuk macam biasa sesi bergambar. Tapi gambar tu xdapat lagi.

Awal2 terus terkam kambing haha Dah tau mesti Q panjang. 

[caption id="attachment_3223" align="aligncenter" width="225"]IMG_20140721_083625 Kia dan kambemgh[/caption]

 

Makanan ada yang best dan ada yang erkkk Yang tak sempat nak makan soto uwaaaa sob sob sob ANS macam biasa akan ada buat show sekejap. Ekeke Terutama si kakak.

Masa g solat dia pun nak solat tapi telekung xde yang kecik dan dia aim 1 telekung yang orang punya. Haha. Terus buat perangai. Naseb kejap je nanges hehe. Benda cani la buat kitorang malas nak kuar p mana2. Setiap kali jadi mesti kitorang cakap ni last ajak ya..nanti tinggal je kat umah. Nan hadoooo. Sanggup ke? Owhh mama tak sanggup

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular