Rabu, 16 Julai 2014

Iftar Ramadhan 17

Salam~

Semalam incik somi ada iftar dengan geng forte dia.
Kami iftar kat Seoul Garden, d mines.
Kami gerak dalam 630pm sbb incik soni balik meeting kat bukit beruntung pun dah 5 lebih.
Ingat nak g awal nak soping baju raya anak dara sekali.
Tapi xsempat. Hehe

So sebelum pergi semalam siap2 buat bekal air performance dan masuk freezer. Bagi beku dan bajet masa bukak pose tu dah cair la kan..
Baru nikmatttt minum haha.

IMG_20140716_080054

 

IMG_20140716_074508

Masih ada ketulan ice maka memang best la kan.
Performance hot seller bulan ramadhan.
Air isotonik tanpa gula dan gas!
Penting bagi mengekalkan bendalir dalam badan. Tambah lagi kepanasan yang meningkat sekarang ni kan.
Dan juga penting bagi ibu menyusu mengekalkan bendalir dalam badan.

So nak try?

Sms/WA --》 0123956467

Email --》 hello@arinajmee.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular