Ahad, 6 Julai 2014

ANS first time bermovie

Salam~

Semalam ke One City, USJ untuk setel balance payment sofa kat Deep Living sebelum dorang hantar petang.
First time sampai sini :)
Dah setel bayar pusing nampak ada tempat wayang. Cakap kat incik somi jom try bawak ANS tengok movie..

Mula2 macam tak berani haha
Pastu gamble jela. Kal9 AarifaNaura nanges saya dan AarifaNaura keluar dulu la..
Tengok How to train ur dragon 2.
Movie start kul1250
Bagi makan siap2 kat ANS.
Sejam pertama, AarifaNaura teramat exited nak tau itu ini. Nak g sana sini.

Asyik nak jalan so bawak dia keluar jap.
Pastu bawak masuk susukan dia dan dia lena sampai habes cite!
Gud girl!
AafiyaNajya lak ajak papa keluar haha.
Bosan kot.
Pastu ok sampai habes.
Last xnak balik plak

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular