Isnin, 23 Jun 2014

Sedang mencari DESIGNER LOGO/HEADER biz anda?

Salam~

Ok kali ni saya nak share 2 orang yang saya suka mintak design logo dalam masa pendek haha
Sorry dear!
1st ialah FARHAN! Saya mintak dia buatkan logo,fb header & blog header untuk biz SHAKLEE iaitu CipiCipiBlogshop.
Tau pasal dia dari nad. Nad pun buat ngan dia.
Rasanya semua kot geng MSE buat ngan dia haha.
Murah dan PANTAS!
Cakap je..farhan akak nak cani cani camtu terus reply dengan gambar. Edit banyak kali harga sama..
Tak tau la saya sorang je ke duk komen byk kali haha
Sorry farhan 
Latest saya mintak dia buat logo jugak.
PM dia petang semalam.. kul 12am tadi siap! Haha
Sebab kami pun nak yang simple je..hehe
Owh logo tu xleh reveal lagi ekeke.


-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Kedua saya pernah try dengan i'm designer girl.
Sy try sebab nampak cute je design dia.
Yang ni sy mintak buat pun last minute haha.
Masa tu nak bukak booth jual shaklee.
Alang2 tu buat kek sikit. So nak letak sticker kan..
Memang last minute giler lah haha.
Kesian adik afifah ni kena potong Q order lain huhu.
Adik ni pun xde mintak extra charge tapi saya bayar jugak lebih..
So boleh p page i'm designer girl tengok finished project..
Memang ohsem!
Thanks dear!



Dua-dua adik ni student lagi.
Sorang nak intern next month and sorang tengah siap final project.
Thanks dear farhan & afifah!
Awak memang ohsem!

1 ulasan:

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular