Sabtu, 14 Jun 2014

Ramadhan | Jom cabar diri!

salam.

Huh dari semalam buat post ni nak publish je hang!
Tensi  ambe.
Last try!

Semalam jumpa photo ni kat fb.
Tetiba rasa ommaiiii rindunya nak buat kira2 cam kat gambar ni.
Serius! Rindu haha
Saya memang minat bab cani. 😆

Tapi fokus asal untuk bulan ramadhan nanti.
Dah ready nak ramadhan?
Dah habes ganti puasa ke?
InshaAllah dah ready dan xde nak ganti pose hehe

So yang buat gambar ni tunjuk brp page nak kena baca setiap kali solat untuk khatam Alquran bulan ramadhan nanti.
Tak tau la bila punya photo 😁

So jom layan gambar.
Moga Ramadhan kali ini penuh makna!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular