Sabtu, 24 Mei 2014

Testimonial | Tentang OsteMatrix!

salam

ok last month kan promo OsteMatrix, so MNS ada buat product sharing. So kami masing2 pakat share apa yang best sangat OsteMatrix ni. ni sebahagian dari album testimonial di CipiCipiBlogshop.

  
Siapa kat sini suka gilerrrr dengan Ostematrix ni? High 5 skit!
Nad and family memang sangat sukakan Oste ni.
For me, Oste bantu Nad
-maintain susu badan
-sakit pinggang sejak remaja dah hilang!
-senang segar bila bangun pagi walaupun tak cukup tidur
-tak cramp masa pregnantkan Ziyad
-lawas
-tidur nyenyak
-sakit gigi/gusi cepat baik
-tak mudah penat walaupun tak rehat siang
-no more period pain
For husband,
-tak mudah penat
-senang bangun pagi
-tidur nyenyak
-lawas
Ummi Nad di kampung pun konsisten dengan Ostematrix
-tak mudah sakit badan
-mudah bangun pagi
Adik-adik Nad yang remaja dua orang pun konsisten jugak
-diorang nak tinggi lagi! Sebab masa remaja ni lah pengambilan kalsium sgt penting. Lepasni xleh meninggi dah.
So how about you? Jom share pengalaman anda bersama Ostematrix!
-MNS-

Ena mula2 amek oste sebab menyusukan aeisya. For sure ibu menyusu need more oste than normal woman.

Kesan nya, susu banyak sampai kene pam .padahal aeisya dah umur 1 thn lebih dah...'side effect' yg sungguh mengujakan---》lawas!..happy la sebab since b4 kawen lagi ena adalah masalah sembelit.masa preggy pantang, makin teruk sembelit.tp waktu tu belom berjodoh dgn shaklee.

Oste antara product shaklee yg mula2 ena cuba, selepas ESP.sampai sekarang ena x miss amek every day( baru kenal shaklee 6 bulan..hehe) - 
Aeinna Musa


 "Alia pun sgt2 suka ostematrik. .sokmo travel blk lg ostematrik dan nutriferon item plg penting kne bw..

Bezanya pgnnt yg ketiga ni:
Alia x sembelit lg
Alia xde berdarah gigi
Alia takde kejang kaki lg..bak kata org utara 'tarik mengkarung'haha

B4 ni ms pgnnt 1st dan 2nd husbnd slalu jadi mangsa kne bgun tgh mlm betulkan balik kaki..haha

Lg 1 jarak antara anak 2nd dan insyaAllah 3rd ni agak dekat..so mmg perlukan kalsium yg ckup..sbb alia ibu mengandung yg bekerja, uruskan anak2 yg mmg sgt lasak, mengajar kelas semua kne naik tangga even blk guru pun tgkt atas..haha dan rumah pun tgkt ats..means kne naik tgga je tiap2 hari..I love ostematrik! !!" - Aliatun Husna Bt Salleh

Mesti ada stok!

Kak pia yang mengalami sakit lutut dan slip disk memang wajib ada stok kat tangan bagi kesihatan tulang beliau.

 SEMBELIT KETIKA HAMIL DAN PANTANG!

Haaa mesti yang pernah hamil dan pantang pernah mengalaminya. Tak hamil @ pantang pernah sembelit kan tapi ketika hamil dan pantang lagi horror hehe.

2 sahabat yang berkongsi kebaikan OsteMatrix ketika mereka berpantang. OsteMatrix yang MELAWASKAN!

[Page : CipiCipiBlogshop]


Next saya sambung overall sharing ya :o)

✐ PM untuk ORDER/INFO lanjut :https://www.facebook.com/messages/HealthyBeautyByANS LIKE facebook kami :https://www.facebook.com/HealthyBeautyByANS ↻ Layari BLOG kami untuk INFO berkenaan produk :www.healthybeautybyans.blogspot.com ☏ Call/SMS/Watsapp : 0123956467 ✍ Email : healthybeautybyans@gmail.com # Instagram : CipiCipiBlogshop ➲ Pos Laju : Seluruh Malaysia/Sabah/Sarawak ☞ COD : Bangi/Putrajaya/Nilai dan sekitar ® SID : #889133

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular