Isnin, 12 Mei 2014

Note2 rosak lagi

salam~

semalam p jenguk umah. dah lama tak p hehe.
sambung cat bilik bawah yang bakal jadi my SOHO dan laundry area ;p
orang lain tak leh usik.
sepatutnya nak cat warna pink ala2 oren tapi macam biasa bila cat feature wall tapi warna tak memberangsangkan maka gunala di bilik itu.. huh!

dan cite sebenar teponku rosak lagi kan..
semalam tengah lunch.. letak AarifaNaura kat island dan tepon kat sebelah.
tiba2 AarifaNaura nak peluk saya dan kaki dia tersepak tepon dan jatuhhhhhh.
retak sikittt je tapi skrin xnampak pape. gelap
terasa gelap hidupku wakaka.

tepon masih klip2 ada notofication tapi LCD dah rosak kot..
nak repair.. mayb RM500 ke atas.
tengok kat forum LowYat ada yang 300 je.
tapi belom operate lagi apa masalah sebenarnya. uwaaa..

nak guna phone biasa sony adiah incik somi zaman berchenta yag sekarang dah jadik phone ANS pun tak dapat sebab simkad dah tak sama..sobsobsob
incik somi dah lama duk sebut nak beli phone baru sebab phone dia phone ala2 nak rosak.
awat samsung ni teruk sangat asyik nak rosakkkkk je? huh!
ritu dah hang pastu rosak ni buat hal lagi.

rasa nak tukar je ipad mini tu ngan ipad mini yang boleh masuk simkad.. ade ke?
sebab senang guna situ nak update blog ke shaklee ke whatsapp sekali harung.
sms pun jarang je guna.. call sejak keje ni xde guna sangat selain call incik somi n mami.
tapi tengok le cane.. haha

sabar..bersangka baik. ada la hikmah tu kan..
ada rezeki lagi besau lepas ni..
tapi buat masa skang tak teringin sangat nak dapat tepon..
nak pun sebab biz shaklee kalo tak.. xde pun xpe haha
yang penting nak siapkan umah!
hehe

jom RCA dapat apa yang diidam!



Jom baca entry2 menarik di healthybeautybyans.blogspot.com :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular