Khamis, 22 Mei 2014

Let go meja dan rak buku

Salam~

Saya nak let go 3 item iaitu meja L shape, rak bertutup dan rak terbuka.



Sebab nak let it go..let it goooo *haha penangan hari2 tengok pojen* :-

1. Bilik untuk jadikan SOHO agak terhad. Tak nak nampak sangat penuh so kena carik yang lebih praktikal..cewah :p
2. Konsep idaman dah tak sama dengan meja tu.
3. Tambah lagi bilik tu akan konsi space untuk ironing area dan tempat me'lepak'kan gunung ganang hahaha.

Tu je kot sebab musababnya. Tapi yang penting point no2 ekeke.

Meja dan rak no 1 tu incik somi beli bulan 6 2011. Boleh refer entry [New Workstation]
Rak no 2 tu beli kendian tapi tak ingat bila.

Condition untuk 3 item ni :-
1. Meja L-shape : 8/10
Takde rosak pape kecuali bekas conteng anak2, gam dan tergorea pisau.
2. Rak 2 & 3 : 9/10
Yang ni memang takde cacat pape.

So harga nanti saya update sebab incik somi xingat beli berapa rm hehe.
Pickup only :)

So ada sesapa berminat @ lagi detail boleh email saya fatrina.abdullah@gmail.com

Thanks!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular