Sabtu, 10 Mei 2014

Cuti Hari Pekerja | Kenduri

salam~

sambung lagi ye hehe

3.5.2014

Majlis nikah kul9 kat masjid negeri..
Asalnya mama je nak time nikah..kami 4 beranak tak pi la sebab kena gerak awal tu..
susah ngan anak kecik ni ;p
so pergi kenduri je la kul 1..

bangun pagi tengok ada je lagi mama & d gang haha.
semua tak p pon :p
kul 12 checkout terus p sana. kenduri kat de rhu beach resort.
kalo ikut plan asal.. pagi 3.5 ni baru gerak p de rhu & stay situ semalam tapi 1-3 penuh.
kat situ la ada swimming pool best..
dulu p time kenduri cousin saya pun stay situ tapi time tu swimming pool tengah buat baru.
AafiyaNajya pun kecik lagi :)


Family johor ada la sewa homestay..

bersantap time



ngan anak dara-no-1. muka merah dan hitam dah haha


fadila, mak ya, maksu

chenta hati ku :)

lepas makan, sesi bergambar kul 3 kot kitorang gerak balik..


masa untuk pulang






sejak ada anak 2 ni asyik tak sempat nak snap sana sini..
hehe
Tamatla sudah aktiviti di pahang..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular