Sabtu, 10 Mei 2014

Cuti Hari Pekerja | Homedec Klcc

salam~

4.5.2014

haaa kali ni dah xde cuti2..
jalan2 je hehe
awal2 lagi dah cakap ahad nak p Homedec..
survey tak abes lagi haha.

kali ni survey untuk sofa semestinya, sliding door & dining table.
dining table hold dulu kot sebab island dah ada..nak makan pun ber4 je..
tapi tengok la cane tengok poket jugak haha

pening wooo nak masuk umah haha
sape nak masuk umah tu baik prepare duit 50k keatas :p minimum kot
Ni pun dining table, wardrobe ngan langsir belom buat tapi dah lebih 50k T_T

Skang bangcik dah pindah umah sendiri.. macam ada ura2 kena delay je nak pindah..
Ntah2 lepas raya uwaaaa sebab dah takde orang sini..

Berbalik pada lawatan ke homedec.. incik somi terpikat ngan 1 sofa ni.. living apa ntah nama company. 
Tapi saya suka pattern lain haha..
At last incik somi pun terpikat sama wakaka.
So booking dulu next julai baru hantar..
Hoihhh lama lagi..
Baba pun cakap awal2 dulu jangan terburu2 nak masuk..biar lengkap semua baru masuk huhu
Tu saya kata macam delay je nak masuk..
Xpe next year wajib masuk!
Hehe

So itu jela cuti hari pekerja kami hehe.

selfie ngan AarifaNaura ;)


happy lepas 'isi minyak' NIP kat situ tanpa cover haha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular