Isnin, 14 April 2014

Zeta Park | Persatuan Penduduk

Salam~

Semalam 1st time Seri Pajam Development SB (SPD) panggil meeting penduduk taman.
Incik somi tau pun sebab semalam p hantar barang2 sana, kebetulan dia sapa jiran sebelah cakap ngan jiran row lain.
So incik somi pun rajin la p dengar kat ofis SPD.

Agendanya lantik pengerusi, setiausaha dan bendahari.
Diskas pasal bayaran bulanan.
Sebab zeta park ni gated & guarded so kenala bayar guard. Setahun ni SPD bagi free.
Next kena bayor le..
Yang penting time beli rumah make sure ada sign mutual aggreement pasal bayaran guard ni.
Kalo tak bila kita nak soh bayar bila nak hire guard confirm xde sape nak bayar.
Tu sebab incik somi nak sangat beli zeta park sebab konsep gated & guarded.

Yang lain2 isu line tepon xde!
Telekom xprovide lagi sebab xde kos katanya.
So pengerusi yang dilantik tu memang bagus jugak la siap mintak semua nama n ic untuk buat report.
Dan malam semalam dah bagi report yang dia buat kat incik somi.
Bagus2 ada pengerusi aktif ni haha
Actually masa awal tahun lepas tyme visit rumah yang baru nak complete, incik somi sebok soh buat group kat fb sbb jiran taman kami Aria Park pun dh buat dan aktif.
Poblemnya xaktif pun group kami haha.
Macam biasa SPD bagi akan bagi door gift. Cewahh.
Memang kreatif la SPD ni.
Dorang bagi mug, pen & majalah waves-dorang punya majalah.

Paper bag punya design pun best :p
Mug
Mug, pen & majalah waves.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular