Ahad, 20 April 2014

TESTIMONIAL | Kurus bersama SHAKLEE!

Salam~

Lupa nak share yang sekarang saya dah dapat berat yang di'target'. Hehe
Semua tau kan lepas bersalin AafiyaNajya, berat saya turun ngan berjayanya tapi lepas 3 bulan naik dengan jayanya jugak!
Ini semua nafsu makan yang membuak2 sebab pil perancang ekeke.
Berat naik sampai 60kg+ dan x turun2.
Masa guna sdii dah turun 4kg tapi tak ingat dari berat berapa..

Masa ni raya tahun 2012. Berat 58 kg. Tengokkk betapa semangatkan ai haha


Pastu masa raya tu kan tau pregnant AarifaNaura. So start ngan 58kg.
Masa tu start amek set ngandung shaklee.
Awal 3bulan tu jugak kan morning sickness gile kaw punya dan 1bulan xkeje haha.
Memang pregnant kedua ni berat naik sekata je walaupun selera time ngandung memang dabel triple kan..
Masa lahirkan AarifaNaura pun berat 64kg.
7kg je naik berbanding AafiyaNajya dari 54kg naik 64kg. 10kg.
Kali ni xde buat diet atkin sebab menyusu. 
Takut mak ngan anak xcukup zat plok haha.
Masih dengan set slimming + bf shaklee.
Masa puasa memang extreme!
Memang dapat 54kg hehe.
Dah ada detail cite kat sini {Klik}

Lepas raya naik balik sebab extreme sangat cara turun haha.
Naik 57kg. Kadang turun 56kg dan xturun2 ekeke.
Lama gak stagnant period.
Lagi la xkeje kan..asyik masuk dapur je haha
Time masak pun nak kena rasa.
Tapi dah jadik tabiat bila masak xnak makan sangat.
Pagi dan malam xpernah skip ekeke.
Start awal bulan lepas turun sikit2.

Nak kata senaman memang langsung tak la kan haha.
Tapi saya perasan saya selalu jemur baju time pagi masa tu matahari nak naik..memang berpeluh2! 
Best!
Yang lain buat kerja rumah la sebagai senaman hehe.
Ada orang cakap berkejar jaga anak tapi xjugak rasanya..
Macam biasa2 je..hehe
Makan macam cakap tadi memang sokmo je makan.
Tapi saya xskip amek lecithin dan omega.
Ehh bukan la xskip rasanya ada jgk kot skip sekali dua tapi kebanyakan memang wajib amek pas breakfast @ before lunch.
Yang banyak kali skip herblax dan cinch @ esp ekeke.
Kalsium pun kadang2 je skip. Haaa kalsium pun main peranan penting untuk kurus.
Lagi2 menyusu kan. So ni pun membantu ;)

So sekarang dah dapat 54kg.
Next aim 50kg berat masa kawen. Hehe.
Ni time kenduri yan

So ibu2 menyusu nak slim, bukan ibu menyusu pon meh pm kita ;)


✐ PM untuk ORDER/INFO lanjut : https://www.facebook.com/messages/HealthyBeautyByANS
✌ LIKE facebook kami : https://www.facebook.com/HealthyBeautyByANS
↻ Layari BLOG kami untuk INFO berkenaan produk : www.healthybeautybyans.blogspot.com
☏ Call/SMS/Watsapp : 0123956467
✍ Email : healthybeautybyans@gmail.com
# Instagram : an_boutique

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular