Sabtu, 26 April 2014

Masak dan Jahit | Flourless Nutella Cake with caramel sauce dan bantal felt

Salam~

Masak dan jahit..
Saya lagi suka memasak hehe
Jahit? Kalo diberi pilihan memang taknak haha
Tapi mencuba tak salah kan? :p

Kenapa?

Sebab saya sukakan craft.
Selain dengan kertas nak jugak try guna kain dan jahit.
Hari tu dah cuba jahit lace dan bead kat baju..
So far ok la..takdela terbengkalai :p
2 hari lepas saya cuba buat felt pillow untuk ANS saya.
Gigih ku gunting bagai.
Dah siap tinggal nak cantum mesin jahit mini tu rosak.
Huh.
Tensennnng jadiknya.
Daeh la 1st time jahit tepi tu apa nama ntah tulang belut ke apa..
Haha
Bantal pillow AafiyaNajya


Hilangkan stress jahit bantal yak siap jadiknya kita buat kek!
Semalam nampak kat masam manis resepi nutella cake.
Senang sangatttt hehe.
Takde tepung..telur dan nutella je.
Pastu tambah caramel sauce.
Sodappppp. ;)

Flourless Nutella cake with caramel sauce

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular