Ahad, 13 April 2014

Home Progress | HomeLiving Expo & bilik ANS

salam~

Jumaat minggu lepas, 4.4 tu kitorang p melawat homeliving expo kat pwtc ;)
Semangat g 1st day haha
Aim nak cari sofa dan dining table tapi kesudahannya?
Nan hadooo :p

Yang hadooo beli katil AafiyaNajya.
Best jadik anak papa ni haha
Dengan rela hati papa beli kan? ;)
Dah nak sama level ngan mama dah ni haha
Kat situ ada 2 tempat yang jual set tidur budak2 tapi incik somi lagi berminat ngan tomatokidz.
Comel2 katil untuk anak2. 
Memang meriah uolss ;)
Asalnya plan nak tengok set bilik tidur anak2 ni kat snoozeland tapi dah jumpa ni so kensel jela jawabnya.

Katil2 yang ada cam gambar kat bawah.

Nila area tomatokidz
Sumber: tomatokidz.com
Yang ni pun best tapi rege makaihh haha. Incik somi siap cakap jangan bagi ya nampak :p
Sumber : tomatokidz.com
Yang katil 1 je kat atas, bawah play area dan ada gelongsor. Yang display ritu ada meja study jugak.
Sumber: tomatokid.com

So far promotion yang dapat tu ok la bila check dengan website tu.
Betul punya promo la haha.
Orang tu akan hantar 2 minggu dari jumaat tu so maknanya mayb esok lusa atau seterusnya lah kan..
Nanti dah ready bilik ANS kita share ;)

Katil dan almari untuk guest room dah hantar sana tadi.
Baby cot, barang2 dapur yang tak guna pun dah selamat angkut p sana. 
Corelle2 pun dah bawak sama..
Kebetulan kawan incik somi sewa lori company nak bawak barang2 dari studio dia kat kajang ke studio baru kat bangi. 
So dah alang2 lori kosong balik nilai maka kita guna la angkut mana boleh :)
Tapi belom pape dah nampak azabnya nak kemas haha.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular