Rabu, 9 April 2014

Home Progress | Basuh Rumah

Salam~

Haaa basuh rumah pun progress kan haha.
Dah ada rasanya bercerita sket entry lepas tapi xpe gatai nak cite gak :p

Sabtu 2minggu lepas 22.3 kalo tak silap incik somi ajak basuh rumah sebelum orang KC datang install KC.
Gigihla kami 4 beranak p basuh rumah haha.
Canela gaya ye basuh rumah ngan baby ekeke.
Nak tak nak letak AarifaNaura lam car seat dan carrier. Sempat la dia tido 2x. Dalam car seat sekali, saya gendong belakang sekali.

Mulanya nak mintak tolong pekerja bchik tapi masing2 sibuk nak kemas untuk kenduri so kita buat sendiri lor hehe.
AafiyaNajya lak tak habes2 nanges sebab tak kasi mop le penyapu ke air apa2 la.
Kuat lak tu sampaikan masa nak balik jumpa jiran tu dia tanya sape nanges ekeke. Malu kejap.
So basuh rumah 1st round da setel.
Sekarang mop lantai ngan dinding yang ada tile kat dapur & toilet.


Basih H semestinya
Happy main air
Nila gayanya haha
Penat wooo nak hilangkan air tu T_T

2 ulasan:

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular