Selasa, 8 April 2014

AarifaNaura is ONE! | Makan-makan

Salam~

Jumaat lepas kan birthday AarifaNaura, so buatla makan sikit2. Buat ngan family je.
Tak buat rasa cam tak adil lak haha. AafiyaNajya dulu siap panggil orang kan. Haha mama yang lebih kan? :p

Pastu yan plak nak belanja makan. Dia soh buat sekali je.
Diskas2 jiha nak masakkan. Dia kan terer bab western ni. Masa dia keje kat maariot us nun apa ntah nama kawasan haha.
Dia masakkan ciken chop, mushroom soup, mashed potato, mix vege & roti besar gedabak. 
Ale la tempah kambing bakar.

AarifaNaura kongsi birthday ngan maklong dia..so buat la sekali.
Kak ina sponsor party pack. Dia soh saya belikan.
Alamak lupa amek gambo keh3.

Dan saya semestinya kek la..
Skang musim frozen haruslah beli kek frozen ekekeke
Last minute order kek frozen.
Dengan lovelianacake.
Sangat mengecewakan :(
Jiha kata kek bantat *betol ke eja cani haha*
First time tengok dalam hati kata "cani ke?"
Incik somi lak kata comotnya huhu.
Baik mahal puas hati..
Nak cite kang panjang lak huhu
Xpe abaikan jelah!

Petang sabtu tu baru la tau yang baba ajak jugak paklong maklong, mak andak pak andak sefamily dan mertua yan. 

So jom la layan gambo udah :)


Menu malam tu.. setup meja memang serah kat kak intan haha
Amy dan lala
Makan time
Ciken chop je xde lam gambar
Nila keknya. Ingatkan buat figurine tu semua fondant! Patutla siap bagi diskaun!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular