Rabu, 5 Mac 2014

Home Progress | Home appliances

Salam.

Just nak share kedai yang best untuk shopping peralatan dapur & bilik air.
Macam biasa incik somi yang terer bab2 ni haha.
Kedai ni kat usj.
1st tyme pergi masa buat birthday cipi kat putra heights.

Asalnya nak survey2 je tapi sebab harga unSANGKArable terus ngap hood, hob & oven.
Hehe.
Aim kami nak beli semua brand fagor (kalo tak silap) tapi tokey tu suggest amek fotile untuk hob & hood dan fagor untuk oven & microwave.
Sepatutnya ikut bajet xleh amek lagi microwave @ oven haha *sedih mama*
Tapi sebab harga best tu incik somi terus jadik nak amek ngeh3. *mama terus segar*

Hood & hob simpan dulu sampai dapur nak pasang baru dorang hantar. Kalo xsilap hari ni @ esok kot mintak dorang hantarkan.
2 items lagi dorang dah hantar sini dah lama.
Sehari lepas beli.
Yang besttttt sangat tokey tu bagi banyak gift haha.
Kami dapat ceramic pot, cutlery set, wayar & kepala gas.

2nd visit seminggu @ 2 minggu lepas.
Beli singki & tap, bib tap untuk setiap bilik air, tower rail apa ntah lagi.
Yang best kali ni dapat 40% off sebab kitorang dah beli banyak ritu. Haha
Mak sukaaaa :)
Even dah dapat diskaun tapi still dapat gift.
Kali ni dapat set senduk plak. Haihhh.
Semua dapat merah.
Ong maaa haha.
Naseb laa tengah kumpul barang dapur merah kihkih.

JF HOME APPLIANCES SB
Gifts yang kami dapat. Yg 2nd visit takde gambar
Nila tokey yang baik hati tu :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular