Sabtu, 1 Mac 2014

Home Progress | Grill

Salam~

Menunggu incik somi sampai umah, kita update home progress jap.
P 2 kete senang. Kang ada yang mengamuk..sebelum mama n papa mengamuk sekali boleh mama balik dulu haha.

Ok.
Alhamdulillah semalam grill selamat dipasang.
Dan sangat puas hati!
Senyum lebar haha.
Design simple. Kami dari awal p jumpa yang buat grill ni ada 2 design je.
BIG NO kerawang2 hehe.
So kami ada 2 design iaitu antara design biasa horizontal @ horizontal tambah bentuk S tengah2.
Mula2 memang hati berkenan yg S kan.. tapi bila nak balik, amoi tu bawak tunjuk tempat kimpalan bawah ofis dia.
So dia tunjuk 2 design tu cane..
Bila tgk design tu nampak xcantik..mayb sbb ada curve..
Ntah xtau nape nampak tak best.
Bila tengok jiran2 sini yg buat camtu nampak macam ok je haha.
Last2 decide amek yang biasa tapi grill tu 1 besar 1 kecik..paham x? Haha
Dan warna la mesti sama ngan frame tingkap n pintu..
So xdela nampak kontra sangat.
Masa p tu kami bawak siap2 ukuran yang gigih kami p ukur haha. Amoi tu terus kira ikut 2 design tu.

Sebab yard kami terlalu open so kena la tambah plate..kalo tak serammmm nak g toilet bawah haha.

Sliding Door

Main entrance

Yard


1st visit untuk estimatw


Three kim


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular