Selasa, 18 Februari 2014

Blackboard removable vinyl sticker

Salam~

Baru-baru ni ternampak kt email dari streetdeal.
Jual blackboard removable vinyl sticker.
Dah lama nak beli blackboard yang besar tapi bior le dulu. Tunggu pindah umah la haha.
Yang ada dulu beli blackboard sekali ngan white board + bentuk2 yang boleh lekat2 kat white board.
AafiyaNajya pun bukan nak sangat guna. Sudahnya hilang berterabur macam biasa haha.
Yang ni lekat kat dinding biar dia conteng2.
Tapi nasen baik anak dara ni tak pernah conteng dinding hehe.

Yang saya beli ni boleh jugak jadikan label.
So saya beli 2 units- 1 untuk rumah sekarag 1 lagi rumah nanti.
Yang 1 dah habis sebab bagi kat sepupu AafiyaNajya, si fatin dan irsyad.
So far macam biasa la berdebu. Tapi baru2 ni ada nampak iklan kat fb yg jual blackboard dan kapur tu xde berdebu sangat.
Boleh dipertimbangkan jugak yang ni :)
Kita layan gambar dari si amatur haha





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular