Sabtu, 4 Januari 2014

Nasi arab free di malam tahun baru

As salam.

Kemain panjang tajuk haha
Eeh ehh rajin plok hapdet ye. Hehe.
Lupa nak stoey mory.
Last tahun 2013, cousin husband buat majlis yasin sempena pembukaan kedai nasi arab kat ayer@8.
Shoplot baru bukak.
Sesat jugak le nak sampai haha.
View yang sangat cantik bila malam sebab berdepan dengan masjid besi.
So sesapa nak try boleh la try.
Nasi best la jugak.. air pun best sebab gila fresh xde tambah air kosong  je..
Tapi xsure la kalo tyme tu je haha.

Ni alamat kedai tu
Unit No: C1-LG-3A
Shophouse 8C1,
Jln P8G,
Presint 8,
62250 Putrajaya
(Ayer@8)

Lepas makan lepak2 sambil tunggu bunga api countdown new year.
Tapi kami dah selamat tidoq haha.
Xkose nak nunggu hehh haha.
K bai.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular