Isnin, 13 Januari 2014

Menggegelkan gegel

As salam.

Cabaran menggegelkan anak2 daraku.
Hehe.
Sejak cipi dulu lagi headband, topi macam2 jenis.
Bunga seketul berketul2
Tapi dia pakai sekejap je.
Rasanya bila masuk setahun dia xnak.
Xkasi ada apa2 kat kepala dia.
Lagi2 bila dia hanya nak berjeans je!
Hilang kegegelan cipi.
So sekarang turn naura lak.
Tapi naura ni muka agak ke'boy'an sket haha
Muka papa kate semua :)

Dan awal dulu duk bagi pakai romper je haha
Baru sekarang mama sedar anak mama ni girl!
Haha
Bukan la girl xleh pakai romper tapi dress cipi dulu berlambak2 pakai sekali dua je.
Masa ni la nak lenjan biar puas hati pakai :)
Dan masa ni la jugak nak retune  cipi jadik gegel sebab cipi akan ikut adik dia pakai apa biat apa
Dah obses ngan adik gitu ekeke.
Sekarang baru dia nak pakai dress dia tapi yang singkat dah xnak..malu katenya
So pakai la ngan seluar pulak haha.

Bila tengok IG pinkstilletos *betol ke eja ni haha*
memang syokk je dengan anak dara 2org tu.
Best tengok anak2 dia pakai dress pakai apa jela hehe
Berangan jap haha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular