Ahad, 5 Januari 2014

Home exhibition

As salam.
Tengah hari tadi husband ajak p tengok rumah.
Nak tengok apa ntah haha.
Sebelum tu singgah makan kat tempat biasa hehe.
Defect utk electrical punya part dah betulkan tapi ada salah gak lagi haihh.
Pastu balik husband cakap ada home exhibition. *lupa nama betul haha*
Kat pwtc & hari ni last day.
So ajak p tengok kot ada pape yang best ;)
Pusing2 xdela yang best pon hehe
Banyak promosi tilam dan katil
Kitchen cabinet pun ada  gak tapi tak glemer haha.
Yang tau everskill je :p
Yang lain biasa2 je.
Tapi tak sebest homedec.
Mayb kecik je kot.
Tapi sempat la kami amek 1 promo untuk wallpaper :D
Skang pantang nampak damask mesti nak sakat husband haha..
Sabor jela :p

Hall 1


Naura 1st tyme naik stroller

Tukar gendong cipi plak

Mama perkasa gendong dua anak dara haha

2 ulasan:

  1. belum pernah lagi pi expo perabut, bukan apa malas nak bersempit2 dengan orang la.. mesti dapat harga murah2 ek

    BalasPadam
  2. CikLily Putuh~

    Aah biasa malas jugak tapi naseb baik xde orang sangat time tu.. harga takde la murah sangat pun :)

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular