Sabtu, 4 Januari 2014

2014

As salam..

Ehhh belom ada entry la tahun baru ni hehe.
Welcome 2014!
Haaa sebelum2 ni tak pernah ada azam! Hehe
So rasa tahun ni nak berazam laaaa..
Haha
Sejak bershaklee ni sungguh bermotivasi.
Siap ada vision board! Hehe
Best boleh apply dalam kehidupan seharian :)

2014
Tahun segala kenaikn berlaku.
Nak marah pun dah itu kit pilih kn
So ni mas sayang2 sekalian melompat kelur dari zon selesa anda!
Sape nak cari side income boleh join saya untuk bershaklee!
Tak rugi pun. Untung ada la :)
So pape boleh contact saya ye hehe

Nak review anak masuk school, cipi belom masuk school lagi hehe
Tahun depan jela ye hehe
Mama je akan jadik cikgu besar :)

Owh bulan ni ada promo alfafa ye.
Banyak manfaatnya seperti milk booster, detox, kesuburah, keputihan, keintiman dan banyakkk lagi!
Harga super duper murah!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular