Khamis, 16 Januari 2014

14.01.14 | Sesuatu yang terindah

As salam.

Ok baru ada masa nak hapdet blog hehe.
14.01.14.. sesuatu yang terindah haha
Birthday my other half laa :)
Sebenarnya sy terlupa nak beli hadiah :p
Lupa nak ajak p mall macam tahun lepas..
Tahun lepas konon ajak p alamanda sebab nak beli barang ofis ekeke
P beli hadiah tapi terkantoi keluar dari kedai jam pastu buat2 tengok jam ekeke.
Kali lupaaaa nak ajak p mall yela dah xkeje xde apa nak beli kan :)

Sehari sebelum baru duk menggagau nak bagi apa.
Gigih buat kad sambil gugel florist.
Naseb baik sempat.
Tapi petang 13hb dah siap ajak makan tapi xjadik.
P esoknya pas hantar mama,atai, jiha, bchik,kbilah, aah, helmi, pakandak n makandak n cikti kat klia nak p umrah.
Masa kat klia macam biasa ale buat seprais untuk aan dan incik somi ku :)

Tangan budak2 lain je tolong potong haha

Kali ni beli munge ngan coklat je haha
So dah request hantar before 12.
Kebetulan nak keluar g umah sana atai bagi bunge tu.
Dahhh xjadikk nak seprais kat incik somi sebab kena bagi sendiri haha.
Bunga dan coklat ferrero rocher
*yang pelik dalam website pilih tin merah dapat kotak biru!*

Kad simple ngan bunga. Gigih ai buat pastu soh cipi tuliskan :p
Lepas hantar dorang terus p Padi House Putrajaya.
Ingat nak p la tempat2 best sket tapi dah lewat p jela situ :)
First time pon p situ haha tengok review macam best je kan..
Tapi biasa2 je pon
Harga murah la jugak.
Nak makan pavlova tapi takde plok..tengok review banyak cakap pavlova sedap. Haihh kempunan.

Macadamia Cheese cake. Ne je kek ada utk birthday boy wakaka

Last but not least :)

Happy birthday sayangku
Semoga abg sentiasa diberi kesihatan yang baik, rezeki yang berkat, umur yang panjang dan menjadi papa dan suami yang best!
Terima kasih Ya Allah kerana dipertemukan dengan insan yang sangat baik!
I luv u sayangggg!

Love,
Mama & ANS.


Jom baca entry2 menarik di healthybeautybyans.blogspot.com :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular