Isnin, 9 Disember 2013

RumahKu SurgaKu | Mood on!

As salam~

Dah dapat kunci kan..so mood rumahku surgaku haruslah on!
Sedang timbang menimbang lagi ;)
Defect umah xcheck lagi haha sebab ku pening nak tinggal naura..
Tadi tinggal ngan papa 3jam je pun mengamuk kemain xnak botol..
Last 2 weeks tinggal kat adik di PH pun sama..tengok video yang adik amek sedih plak :(
Haha macam biasa mama yang terlebih emo :p
Back to story.

Kontraktor2 untuk buat semua kerja dah ada..
Dah p jumpa dan call tanya.
Tinggal dorang datang nak ukur.
Sekarang sy duk pk design!
Naseb la incik somi ni tau nak survey kat mana..
Dia pilih yang banyak orang review bagus mcm KC, grille, appliances, alarm..
Dan cadangan dia pin not bad lah hehe..

Design KC dah ok tapi macam nak review sket lagi :p
Plaster ceiling follow cadangan incik somi.
Grille masih 70-30 nak follow incik somi ke x ekeke.
Tadi dah p jumpa kontraktor tu mintak quotation..
Curtain komfem saya wajib pilih tapi syarat dari incik somi BIG NO english style @ corak2 cam blog saya ni wakaka. Ok small matter :p
Yang kelakar tile bilik air kitorang semua damask sampai ke lantai. Hahaha
Sakit perut ku gelakkan incik somi tyme amek kunci ritu..
Tile tu sebenarnya dorang tukar dari asal cam show unit.
Memang dorang call mintak izin n kalo nak datang tengok dulu pun boleh tapi malas nak tengok ;)
So terima jelah hahaha
Cat masih survey2 corak dan warna.
Naseb ku keje qs haha
Ada la sebeban katalog cat yang dapat dari supplier..
Ermm apa lagi ye?
Xpe akan ku apdet di sini lagi
K bai.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular