Sabtu, 21 Disember 2013

Jom jana pendapatan dengan SHAKLEE

Anda ingin menjana PENDAPATAN dengan menjadi sebahagian dari kami? Pengedar bebas SHAKLEE diperlukan di semua DAERAH di seluruh MALAYSIA sama ada PART TIME/FULL TIME.

Bagaimana?

Hanya bermodalkan RM75 (Memberkit + Postage RM10) untuk pendaftaran ahli bagi semenanjung dan rm85 ahli bagi sabah/sarawak atau membeli produk shaklee bernilai RM650 (Layak mendapat bonus 2 angka).

Keistimewaan?

Ya dengan menjadi Pengedar bebas SHAKLEE anda berpeluang untuk menikmati pelbagai insentif yang ditawarkan oleh Shaklee:

✔ Ganjaran tunai (CASH)
↳ Bonus peribadi sehingga 21%
↳ Leadership bonus sehingga 6 level
↳ Insentif Coordinator sehingga 1.5%

✔ Program kereta (CAR)
↳ Insentif wang tunai untuk pembayaran kereta atau lain-lain

✔ Percutian (CONVENTION)
↳ Berpeluang menikmati percutian bertaraf 5 bintang yang ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee di dalam dan luar negara
↳ Berpeluang menunaikan umrah bagi yang muslim membawa bersama ahli keluarga



◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Kenapa?

Dengan peningkatan kos sara hidup masa kini, bisnes Shaklee adalah pilihan yang terbaik buat anda kerana :-

✔ Anda TIDAK perlu modal besar.
✔ Anda TIDAK perlu menyimpan stok.

Jika anda sertai group saya yang juga di bawah group Jutawan Shaklee , anda akan menerima :-
✔ Online/Offline COACHING
✔ Teknik marketing YANG BERKESAN
✔ Info-info tentang  BIZ Shaklee.
✔ RAHSIA menjana pendapatan yang lumayan bersama Shaklee

Alhamdulillah, kini saya sudah menjadi WAHM! Seronok tengok anak membesar depan mata. So dah takde nak risau kena EL bila anak2 tak sihat.. Tak perlu fikir macam mana stok susu tak cukup..Tak perlu STRESS! haaa yang ni part paling best :) Sebenarnya stress tu ada je mana2 apa yang kita buat tapi stress jadik kuli lain dengan stress jadik boss hehe. so apa lagi? jom join saya sekarang!

FAST ACTION, FAST RESULT!

✐ PM untuk ORDER/INFO lanjut : https://www.facebook.com/messages/HealthyBeautyByANS
✌ LIKE facebook kami : https://www.facebook.com/HealthyBeautyByANS
↻ Layari BLOG kami untuk INFO berkenaan produk : www.healthybeautybyans.blogspot.com
☏ Call/SMS/Watsapp : 0123956467
✍ Email : healthybeautybyans@gmail.com
➲ Pos Laju : Seluruh Malaysia
☞ COD : Bangi/Putrajaya/Nilai
® SID : #889133

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular